Ingyen zenék karácsonyra

30 napig ingyenes a Muzzia.com zenetár

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Karácsonykor nem csak a Jézuska, a szolgáltatók is szívesen adnak ajándékokat. Ezek persze leginkább ingyenes kóstoltatók, ám érdemes élni velük. Most például végtelen zenetárat tehetünk autónkba.

Készül a család a nagymamához, s már út közben jó lenne karácsonyi dalokat hallgatni? Netán unalmasak már az autóban lévő CD-k, esetleg egyet sem sikerült vinni a hosszú útra? Ezekre a problémákra kínál megoldást a Muzzia[/url], gyakorlatilag korlátlan, több mint 13 millió zeneszámot kínáló internetes zenetára, mely most 30 napos ingyenes próbaidőszakkal tehető próbára.
Hirdetés
Ha valaki karácsonyi összeállítást szeretne, van az is, Mennyből az angyal tucatnyi előadásban, de azért annál jóval komolyabb, a karácsonyhoz kapcsolódó dalok, zeneszámok is hallgathatók, letölthető összeállítás is.

Valóban letölthető, bár a rendszer lényege, hogy az audiofájlok nem a saját készülékünkön tárolódnak, lehetőség van lejátszási listák összeállítására, és azok ideiglenes tárolására készülékünkön, így előre, nem mobilinternet-kapcsolattal is betárazhatjuk a zenéket okostelefonunkra.
Telefonunkról pedig Bluetooth audiostreaminggel továbbíthatjuk autónk hifije felé a zenét. Ez az opció ma már a piac legolcsóbb autójához, azaz a Dacia Sanderóhoz is elérhető, de "másfél tanknyi" üzemanyag áráért, mintegy 30 ezer forintért a Dension által bármelyik autóba beépíttethető. Az ingyenes, 30 napos időszak lejáratával a Muzzia havi 1250 forintért vehető igénybe, éves szintén 2-3 vagy akár mindössze 1 CD árának megfelelő költségről van tehát szó. A CD úgy néz ki, kikopik, nem csak a visszapillantókra lógatott sebességmérő-blokkolóként, hanem zenehordozóként is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 09:35
    Permalink

    Fogalmazzunk úgy : egyesek szeretnék, hogy kikopjon a CD… Egyébként tessék már megmondani, hogy milyen mobil internetes előfizetés kell ahhoz, hogy ilyen formában bármikor hallathassam az Internetes rádiókat, vagy a Muzziához hasonló, de INGYENES szolgáltatásokat ? T.i. a mobil internetnél sok szolgáltató erősen korlátozza a multimédia célú felhasználást. (Amúgy egy valamirevaló mobilos internet, 1 Gb korláttal, 4-5e Ft. Kell ennyiért a fenének.) Így marad az otthon letöltöm, berippelem, elviszem CD-én megoldás.

Vélemény, hozzászólás?