Ínyencek kedvéért: frissített Rolls-Royce Ghost jön Genfre

Rolls-Royce Ghost facelift Genfben, kedvcsináló fotó már most

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ghost 2010-óta van a piacon így már a Rolls-Royce szerint is eljött a frissítés ideje. Tavaly sikeres évet zárt a legpatinásabb brit márka, idén ezzel kívánják folytatni.

[kepallobal=329031]Még csak ennyit mutattak meg az "új" Ghostból. Jövő héten többet láthatunk[/kepallobal]
Folyamatosan növekvő eladások, népesedő modellpaletta jelzi a Rolls töretlen sikerét. A Phantom 2003-as megjelenése óta elkészítették azt hosszítva, kupéként és kabrióként is. A kisebb Ghostból is lett hosszabb verzió és az alapjait használó, tavaly bemutatott Wraith kupéval már héttagú a kínálat.
A kicsi, de a hosszú Mercedes S-osztálynál is nagyobb méretű Ghost talán a legfontosabb pillére a kínálatnak, így a Phantomhoz képest hamar érkezett el a frissítés ideje. Négy év gyártás után most, míg a nagy testvért a 2003-as bemutató után csak 2012-ben váltotta a nagyvonalúan kettes széria néven emlegetett aktuális változat. Az új Ghost apró részletét megmutató beetető fotóhoz csak annyit fűztek hozzá, hogy a folyamatos fejlődés jegyében itt a korszerűsített változat. A változás elsősorban a modell külsejét érinti.
Ezzel nem szóltunk még a legjobb pénztárcanyitó trükkről. A Bespoke részleg egyedi ügyféligényekre szabja az alapvetően gyári kivitelben sem tucattermékeket. A számtalan gyári kárpit és színkombináció fölött a Bespoke kínálatában nincs lehetetlen. Kiegészítők és anyagválaszték terén csak a fantázia, a jó ízlés és pénztárca mérete szabhat határt. A számok igazolják, hogy a kuncsaftok igénylik a személyre szabást, és hajlandóak fizetni az egyediségért. A műértő vevők tavaly az eladott autómennyiség 95 százalékához rendeltek speciális kialakítást.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?