Ismert YouTube sztár lopta el a legújabb AMG-t!

Az AMG GT Black Series eltűnt a fejlesztőközpontból, Shmee150 tett vele egy kört

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Akik az autós világban mozognak és követnek a témában influencereket, azoknak biztosan ismerős lesz a Shmee150 nick név. Az ismert YouTuber ellopta a még nem is létező AMG GT-t, hogy neki legyen róla először benyomása.


Hirdetés
Váratlanul sok humorérzék és ötlet szorult abba az egyetlen perces videóba, amiben a Mercedes megmutatta most nekünk hivatalosan is az új AMG GT Black Series-t. A sportautóról kerültek fel fotók az instagramra, így a Mercedesnél úgy gondolták, hogy a már elkészült beharangozó videót inkább publikálják. Ebben az egy percben pontosan az történik, amit a kikerült fotók mögé láthatunk, vagyis, hogy hogyan készülhet fotó egy még nem létező, de éppen bemutatás álló modellről teljesen álcázatlanul.
Hirdetés

Hirdetés
Egy csuklyás alak oson be az AMG fejlesztőközpontjába, aki a sötétben fotókat készít az autóról, itt látjuk a fickó arcát először, aki az autós médiában mozgóknak ismerős lesz. Ő Shmee150, egy népszerű YouTube-er, aki egyrészt saját, nem csekély autóparkjának tagjait mutatja be rendszeresen, valamint minden olyan rendezvényen részt vesz, ahol a legexkluzívabb társaság a meghívott. Első kézből mutatja meg a legújabb szupersportautókat és általában az elsők között is vezetheti őket. A Mercedes ötlete, hogy még Shmee150 sem tudja kivárni a Black Series leleplezését, valahol zseniális, a valóság pedig szinte pontosan ugyanez, hiszen a felvételek miatt mindenkinél hamarabb láthatta és ülhetett bele az autóba, amit a sztori szerint még egy rövid csapatós körre is elkötött.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?