Ismét a Marvel univerzumába látogat a Lexus

Újra szuperhősöket szállít a Lexus

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Úgy tűnik bejött a Lexusnak a hollywoodi hírverés, ezért most ismét a marvel szuperhőseinek körében láthatjuk az egyik modelljüket.

Először 2018-ban mutatkozott Marvel szuperhőssel az oldalán egy Lexus, akkor a Fekete Párducban bukkant fel a japán márka, és nem csak a közönséget, de a PR-szakmát is lenyűgözte a szereplés. Most ismét a Marvel moziuniverzumba látogatnak, és ahogy három éve, ezúttal sem egy átlagos szuperhős társaként. A pakisztáni származású Kumail Nanjiani által alakított Kingo egy szuperképességekkel rendelkező, halhatatlan lény, akit társaival, az Örökkévalókkal együtt az emberi faj felügyeletével bíztak meg még a történelem előtti időkben. Noha Kingo emberfeletti erőkkel bír, nem mentes az emberi gyarlóságoktól: magával ragadta őt a hírnév varázsa, és a történet szerint bollywoodi színészként éli emberi életét. Autóválasztása is a hedonista felfogását tükrözi, ugyanis a film előzeteseivel egy időben bemutatott reklámfilmben egy Lexus IS 500 F Sport Performance szedánnal igyekszik társaihoz, hogy együtt akadályozzák meg a világ pusztulását. A csúcskivitelű Lexus IS-ben V8-as, 5,0 literes, 479 lóerős szívómotor dolgozik kevesebb mint 5 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, áthangolt futóműve pedig igazán sportautóssá teszi. Aki azonban autóval merészkedik egy modern metropoliszba, annak akkor is problémát jelent a parkolás, ha történetesen isteni teremtmény, de ezt már az alábbi videóban láthatod.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?