Ismét szétverte BMW-jét az elégedetlen kuncsaft

Ha autószalon, akkor BMW-szétverés!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hadi Pourmohseni és Thomas Brunner egy BMW M6 szétverésével szerzett hírnevet tavaly ősszel, most megismételték mutatványukat.

Meglehetősen öncélú mutatvány volt az, amit tavaly ősszel a Frankfurti Autószalon főbejáratánál előadott az iráni származású, Olaszországban élő Hadi Pourmohseni és barátja, a loboncos hajú Thomas Brunner. Szétverték Pourmohseni egykor újonnan, mintegy 120 ezer euróért vásárolt BMW M6-osát, ami szerinte soha sem volt hibátlan. Szerinte ugyanis annak SMG váltója rángatva kapcsol. A gyár érvelése szerint pedig ez a váltó ilyen: érezni lehet a kapcsolásait.
Hirdetés

Miféle autó ez? Mindig hibás autó. Elpazaroltál 5 évet az életemből - áll az M6-ra tett matricákon, mint egy rosszabb válóper esetén a felek által egymásnak vágott mondatok. Ráadásul az M6 reflektálni sem tud, sőt, el kellett viselje a tavaly őszi Frankfurti Autószalon után az idei Genfi esetén is a kalapácsütéseket, melyeket ezúttal kizárólag az ütlegelésben tavaly is oroszlánrészt vállaló Brunnertől kapta. Hogy mire jó ez? Feszültséglevezetésre, másra nemigen. A BMW valószínűleg csak profitál a dologból, például elmondhatja, hogy a mostani M6-os már sokkal jobb.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?