Ítélt a nép: az Alfa Romeo jobb autó, mint az Audi

22 000+ autós értékelte autóját az Autónavigátoron!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem szeretne az út szélén maradni autójával? Ellenőrizze a több mint 22 000 Használói vélemény között a kiválasztott jármű hibáit!

Mi, az Autónavigátor.hu szerkesztői általában egy hét alatt mondunk ítéletet egy autóról. Ez idő alatt sok minden kiderül - hogyan rugózik, hogyan megy, milyen a kormányzása -, ugyanakkor vannak olyan tulajdonságok, amelyeket nem lehet néhány nap együttlét során megtapasztalni. Hetek, esetleg hónapok szükségesek ahhoz, hogy kiderüljön: gyakran égnek ki az izzók, bosszantó, hogy a hátsó ülés ledöntésekor minden egyes alkalommal közelharcot kell folytatni az övcsatokkal, a forgó-kopó alkatrészek nem bírják a strapát, hamar tönkremennek a műszerfali kijelzők, vagy épp semmibe veszik az úton az autót - a sort hosszan lehetne folytatni. Megesett már többször is, hogy az olvasók megbízhatósági kérdéseket feszegettek a hozzászólásikban, számon kérve rajtunk, hogy miért hallgatjuk el egy-egy közismerten megbízhatónak számító modellnél a tartósságot. Nos, erre roppant egyszerű a válasz: azért, mert a megbízhatóságról és fenntartási költségekről kizárólag azok tudnak érdemben nyilatkozni, akik sok ezer kilométert tesznek meg autójuk volánja mögött ülve, azaz Önök, kedves olvasóink. És nekünk fontos az Önök véleménye, amelyet nem titkolunk.

Az Autónavigátor.hu adatbázisa alapján már több, mint 22 ezer autós ítélete alkotja azt az átfogó képet, amelynél a Használói vélemények rovatban nem csak leírások olvashatók, de az értékelések alapján százalékos kimutatás áll rendelkezésre, hogy az adott tulajdonságokkal mennyire voltak elégedettek a felhasználók. A minél pontosabb tájékozósás érdekében szűrni lehet az információkat, például ha valakit csak a hölgyek, vagy csak az urak ítéletei érdekelnek, egy kattintással megteheti. Ne feledjük, autóvásárlás előtt nagyon fontos a kiszemelt modell(ek)re vonatkozó hosszú távú tapasztalatok megismerése, és a statisztikák olykor meglepő eredményekkel is szolgálhatnak: például mindent egybevetve az Alfa Romeo tulajdonosok elégedettebbek autóikkal, mint az Audisok, és nem marad titokban az sem, hogy az úthibán áthajtó Dacia Novának sokszor kinyílik az ajtaja.

Összességét tekintve, jelen pillanatban az Opel autókkal rendelkezők vezetnek, de számos márka található még az ezresek táborában. Itt a lehetőség kedves FIAT, Ford, Renault, Suzuki, Toyota és Volkswagen tulajdonosok, töltsék ki a Használói vélemények űrlapot, és lehet, hogy megelőzik a per pillanat 2599 ítéletet leadó Opel tulajdonosokat! A konkrét típusok tekintetében a legátfogóbb képet a Suzuki Swiftről kaphatják az érdeklődők, erről a modellről önmagában 1000-nél több véleményt küldtek be a használók – és ezzel toronymagasan vezet a mi autónk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.11.01. at 02:51
  Permalink

  Üdvözlök mindenkit!

  Segítséget szeretnék kérni! Érdeklődnék, hogy a SUZUKI SWIFT 1.5 VVT GS gyári navigáció, hogy működik? Valakinek nincs leírás hozzá? 6 db cd van hozzá, de egyik sem magyar.

  Előre is köszönöm a segítséget!

  Üdv: Tibor

Vélemény, hozzászólás?