Itt a BMW i3 kínai másolata

Durva kínai másolatként született másodjára a BMW i3

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A kínai Qingzhou Da Jinma Motorcycle Corporation bemutatta legújabb elektromos autóját, amely több ponton is a BMW i3-ra emlékeztet.


A Shandong EV Expón bemutatott autó alacsony sebességű jármű és teljes mértékben elektromos hajtással rendelkezik. Mindössze 3 kWh-s ólom-sav akkumulátorával maximum 50 km/h órás tempóra képes és 120 km-es hatótávot ígér. Az akkumulátort hét óra alatt lehet teljesen feltölteni otthoni 230 V-os hálózatból. Formájához kívülről lényegében teljes egészében lemásolták a BMW i3-ast, az első és hátsó fényszórók továbbá a vesék jelentős mértékben hasonlítanak a bajor elektromos autóéhoz.
Hirdetés


A belsőről ugyanez már kevésbé mondható el, az i3 futurisztikus belsejét ezek szerint nehezebb vagy költségesebb lemásolni. A Jinma KWM2200 nagyon puritán, a mai korhoz képest évtizedekkel elmaradó belső megjelenést kapott. A villanyautó hossza kereken 3, szélessége 1,4 magassága 1,54 méter, tengelytávja 1,93 méter. Négy személyes, hátul azonban korlátozott a hely, így ott maximum csak a gyerekek férnek majd el kényelmesen. A Jinma KWM2200 ára egészen megdöbbentő: az i3-assal szemben ötajtós minijármű 4020 dollártól, azaz 1,1 millió forinttól elérhető a kínai (autó)piacon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?