Itt a kínai Porsche!

Exkluzív 911-es gazdag kínaiaknak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ez nem másolat, hanem eredeti Porsche gyártmány, de csak a kínai piacon lesz elérhető, és mindösszesen tíz darabot készítenek a 911 Turbo S eme különleges kiadásából.


Porsche China 2001-2011 - ez olvasható majd azoknak a különleges, kizárólag a kínai piacra szánt 911 Turbo S modelleknek a plakettjén, amelyeket a cég 10 éves ázsiai jubileuma alkalmából gyártanak. Összesen tíz darab, sorszámozott autó készül majd aranyszínű fényezéssel, szénszálas csomagtértetővel, 19 colos, az első 930 Turbo modellt idéző Sport Classic könnyűfém felnivel, belül pedig sötét Alcantara kárpitozással. Műszaki vonatkozásban nincs módosítás, a 3,8 literes motor 530 lóerő és 700 Nm forgatónyomaték leadására képes, és az erő duplakuplungos, hétsebességes PDK sebességváltón keresztül jut el a kerekekig. A menetteljesítmények figyelemreméltók, 0-100-ra 3,3 másodperc alatt ugrik az autó, végsebessége 315 km/h. Az árakról nem adott tájékoztatást a Porsche, de őszintén szólva, igaz a mondás: ha valakit az érdekel, mennyibe kerül, az úgysem tudja megvenni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?