Itt a legújabb Alpina BMW átirat, a B4 Bi-Turbo Cabrio

BMW Alpina B4 Bi-Turbo Cabrio 410 lóerővel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Aki szereti, tudja mit jelent a hamisítatlan bajor tuning. Buchloe falucska legújabb szülötte a 4-es kabrió ízléses és erős tuningverziója

Hirdetés

Itt a legújabb Alpina, ami így a korán jött tavaszban kabrióként még inkább szívfájdítóan szép. Aki ismeri a kis cég termékeit, tudja mit jelentenek a gyári M verzióknál gyengébb, de azoknál sokszor kiegyensúlyozottabb, és persze egyedibb Alpinák. Kezdjük a lényeggel, a már jól ismert 3,0 literes 306 lóerősre feltöltött sorhatost 410 lóerősre húzták fel, nyomatékát 400-ról 600 newtonméterig sikerült feltolni. A Cabrio szépségének ára van, a többletsúly miatt rosszabbul gyorsul, mint a szintén a 4-es BMW-n alapuló kupé, ez "csak" 4,5 másodperc alatt éri el a százat és alig 301 km/h a végsebessége.

A 20 colos, elöl 245/30-as, hátul 265/30-as kerekek látványosak, de az igazi pluszt a futóműtuning adja. A B4 Bi-Turbo Cabrio külseje és belseje is egyedi Alpina kiegészítőkkel van teli, amiért 74 800 eurót (több mint 23 millió forint) kell leszurkolni a falusi műhely kasszájánál. Ez 6000 euróval több a kupénál, ennyi a szépség és a stílus felára. Ez a modell is Genfben lesz először látható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?