Itt a platós Audi Q7

Audi Q7 Pickup

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ügyes Photoshop vagy tényleg létezik az Audi Q7 Pickup? A fényképek alapján valós járgánynak néz ki, de könnyen lehet, durván át vagyunk verve.


Néhány hete jelent meg egy fénykép az interneten, amelyen platóval, divatosabb kifejezéssel pickup felépítménnyel látható a legnagyobb ingolstadti SUV, az Audi Q7.
Aki látta, abban szinte mindenki biztos volt, hogy ez nem gyári termék, de még az sem garantált, hogy az autó valóban létezik - manapság csodára képesek a számítógépes grafikai programok, lassan már a saját szemének sem hihet az ember. Most viszont némiképp inogni kezdett a szószék a Photoshop-elmélet alatt, ugyanis egy autós online magazin további képeket közölt a furcsa szerzeményről, amint egy - akár gyári létesítménynek is nevezhető - csarnokban parkol. Konkrét információk nincsenek, nem tudni, ki és miért épített platót a luxusterepjáró alapjaira, de könnyen lehet, valójában szemfényvesztés áldozatai vagyunk. A pickup ugyan tényleg Audi jegyeket vonultat fel, ám a konszernen belül ott a Volkswagen Amarok, és bizony simán belefér, hogy ügyes kezű tunerek eme derék jószágot maszkírozták Audinak.
Egyébként a gyári humor sem zárható ki teljesen, például a BMW is épített már platós 3-ast, szigorúan belső használatra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 12:22
    Permalink

    Nekem csak azért tűnik kamunak mert mindegyik képen ott van az átalakított köcsi mellett egy Tuareg is. Tehát Audi gyárban biztos hogy nem készül ilyen fotó, mert ott max Q5ös van és nem Tuareg. Tehát egyre nagyobb az esély hogy csak maszkírozott Amarokról van szó.

Vélemény, hozzászólás?