Itt a titokzatos, új Suzuki!

Esztergomban leplezetlenül állnak a még be sem mutatott új Suzukik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

November 25-re hirdetett nagyszabású bemutatót a Suzuki, ám valószínűleg itthon már sokan láthatták a márka újdonságát, akik figyelmesen haladtak el az esztergomi gyár mellett.

Mint azt korábban megírtuk, a Suzuki megmutatott egy kicsi részletet, méghozzá egy fényszórót a hamarosan érkező új modelljéről. Aztán egy görög reklám leleplezte, hogy valószínűleg a friss SX4 S-Cross lehet az a típus, amit a Suzuki rejtegetni próbál. Habár ez a rejtegetés nem annyira szigorú, tekintve, hogy Esztergomban járva bárki megpillanthatta már az újdonságot. A Suzuki gyár „udvarán” ugyanis rengeteg, álca nélküli példány áll „behajózásra” várva. Magyarán már felsorakoztak a kiszállításhoz, tehát nemsokára a márkakereskedésekben is találkozhatunk velük. Persze azért érdemes megvárni a november 25-re időzített sajtótájékoztatót, ahol minden részletet elárulnak, kiderül az is, vajon a 48 voltos lágy hibrid rendszer mellett másfajta környezetbarát hajtásláncot is kaphat-e az új SX4 S-Cross.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?