Itt a világvége! Tényleg villanymotort szerelnek a Mustangba

Ahogy az várható volt, a legendás póniautót sem kerüli el a hibridizáció

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy neves színész közreműködésével mesél a Ford az innovációról egy rövid kis reklámfilmben, amelyben feltűnik valami, ami több kérdést is felvet.


Na, jó megint túloztam a címmel. Imádom a hibrideket, és valószínűleg a Mustangnak sem válik kárára az új erőforrás. De azért senki ne mondja, hogy nem lesz furcsa a szabad élet egyik ikonját, a hedonizmus egyik megtestesítőjét villanymotorral felvértezve látni. Pedig lehet, hogy hamarosan teljesen elektromos hajtással is debütál. Egy korszak határát is jelzi a hibrid Mustang megjelenése, ami végülis jó, mert azt üzeni, hogy a bolygónk sorsa mindannyiunkon múlik, és vetkőzzük le kicsit az önzőségünket. Ami azért elég nehéz, ha az ember egy röfögő V8-ast hajt.
Hirdetés

De most álljunk meg egy pillanatra. Nagyon előre szaladtak a gondolataim, hiszen csak egyetlen képkocka erejéig tűnt fel valami egy Ford reklámvideóban, ami egyértelműen Mustang és valószínűleg hibrid, amire a kék kontúrral megrajzolt lovacska utal. Ám arra az egy pillanatra feltűnő valamin semmi nem úgy néz ki, mint a jelenlegi Mustangon, ezért még csupa kérdőjel minden. Talán a következő generáció? Vagy jól elkülöníthető dizájnt kap a villanyos Mustang? Cseles, ahogy belecsempészték az innovációt hirdető videóba a vadlovacskát és érdekes, hogy a Painted black szól a háttérben. Talán nem olyan fényes a jövőnk? Kész, befejeztem a kérdezősködést, inkább nézd meg te is!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?