Itt a Volkswagen legszebb kombija!

Elkészült az Arteon Shootinkg Brake, mely még a kupénál is szebb

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyelőre nem hivatalos fotókon, de láthatjuk a Volkswagen legújabb kombiját, az Arteon shooting brake-et, mely crossoveres külsővel bukott le.

Kínában nem igazán tartják fontosnak, hogy a gyártók maguk mutathassák be új modelljüket, ennek következtében szinte mindent idő előtt láthatunk. Most éppen az Arteon új változatát, mely egy a Passatnál alacsonyabb és elnyújtottabb hátsó ablakú sportos shooting brake. A fotókon látható autó hátulján még a CC elnevezés olvasható, mivel Kínában nem változott a modellnév az előző generációs négyajtós kupé Volkswagen után. A korábban Passat CC, majd frissítés után már csak CC modellnéven futó Volkswagent nálunk az Arteon név váltotta, Európában a shooting brake is ezt fogja viselni.
Hirdetés
A fotókon szereplő autókon észrevehető néhány igencsak új vonás, kezdve a teljes első lökhárítóval, valamint a hátsóval, amin a kipufogóvégek imitációját króm keretbe foglalták, és egy csinos króm szegéllyel kötötték össze. Szintén érdekes vonás a crossoveres műanyagozás a kerékíveken, küszöbökön és a lökhárítók alján, ezek szerint Kína csak a terepes Alltrack kivitelt kapja. A kiszivárgott információk szerint csak hosszban különbözik az alapkiviteltől, és csak milliméterekről beszélünk, magasságban elvileg nincs eltérés, pedig a fotók alapján mindenképp komolyabb hasmagassággal rendelkezik, mint a négyajtós kupé kivitel. A kínai piacon csak kétliteres TSI motorral fog szerepelni 186 és 220 lóerővel, Európában mindenképp várhatjuk a TDI kiviteleket is, valamint az Alltrack kivitelhez alapáron a DSG váltót és a 4Motion összkerékhajtást is.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?