Itt az első hivatalos kép a Honda Civic 11. generációjáról!

A koncepcióautó és a kémfotók után hivatalosan is megmutatták az új Civicet

Egyelőre csak a szedánt és arról is csupán egyetlen képet mutatott a Honda. Ám még ebben a hónapban debütál az új Civic.

Először tavaly novemberben mutatta meg a Honda, hogyan is képzeli a Civic 11. generációját. Igaz, a Civic Prototype közelebb már nem is lehetett volna a szériaváltozathoz. Most, hogy a japánok kanadai gyárában már folynak a sorozatgyártás előkészületei, megmutatták az első képet is a hamarosan debütáló Civicről. A hivatalos bemutatóra április 28-ig kell várni, illetve nálunk 29-én hajnalig, hiszen az időeltolódás miatt nálunk még éjszaka lesz, amikor részletesen megmutatják az újdonságot.
Hirdetés
Túl sokat még nem árultak el az autóról. Hangsúlyozták, hogy emberközpontú filozófia szerint tervezték és állítólag ez lesz a valaha készült legfejlettebb Civic, nem mellesleg a legnagyobb vezetési élményt nyújtó is. Emellett nagy figyelmet fordítottak arra is, hogy minimalizálják a mechanikus alkatrészek számára szükséges helyet, az utasteret pedig sportosra szabták, bár még erről sincs kép. Sebaj, hamarosan minden kiderül!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2021.04.15. at 08:49
    Permalink

    Szerintem meg szép! A mostani tele van mindenféle kiálló biz-basszal. Spoiler itt, spoiler ott. Ennél sikerült ezeket úgy ledobni, hogy az agresszív kinézet megmaradt. Kicsit emlékeztet a régi idők accord-jára az orrkiképzése.
    A motorkínálatra vagyok kíváncsi. Gondolom csak hibrid lesz automata váltóval.

Vélemény, hozzászólás?