Itt az ideje az autómosásnak: hatan ingyen tehetik

Kuponeső az Autónavigátoron: ingyen mosás az olvasóknak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Karácsonykor nem sorsoltunk, de most pótoltuk, így összesen 6 olvasónk mosathatja autóját ingyenesen az EZWash-nál.

Télen nyűgös kérdés az autómosás, hiszen otthon kevéssé kivitelezhető, s a benzinkutas mosók zöme sem üzemel ilyenkor a fagy miatt. Ahol mégis mosnak, ott pedig megvan a rizikó, hogy mosás után az ajtók összefagynak, az ajtófalcokban megülő víz szintén megfagy, s amit nem is látunk: a fényezés hajszálrepedésibe jutó víz szintén megfagyhat és ezáltal feszítheti a dukkót. Ilyenkor jobb a kézi mosás, ahol azonban szintén aprólékos - kézi - munkán múlik, hogy vizes marad-e az autó. A legjobb téli autómosás a gőzmosás, mely nem csak víztakarékos, biztosan nem okoz fagykárt az autón. Miként olvasóink megszokhatták, facebook oldalunkon futó kvízünk válaszadói között kéthetente 3-3 EZWash prémium külső-belső mosásra jogosító kupont sorsolunk ki.
Hirdetés

Ezúttal duplán sorsoltunk, ugyanis december 24-én nem tettük meg, az akkor esedékes húzás Magdus Pál, Tóth István és Fekete Attila, az első januári Sütöri Orsi, Törő Péter és Koncz Gábor olvasónknak kedvezett, számukra e-mailben küldjük a kuponokat, mellyel az EZWash hálózatában ingyenesen mosathatják, takaríttathatják ragyogóra autójukat. A nyereményjáték folytatódik, nyárig kéthetente sorsolunk, érdemes figyelni facebook oldalunkat az új kérdésekért.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?