Izgalmas hátsót villantott az új nagy Peugeot

Érkezik a Peugeot 508 második generációja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Peugeot 7 évvel ezelőtt a 407 és 607 modellek leváltására egy autót delegált, az 508-ast. A közepes méret bevált, érkezik a második generációs 508, elég izgalmas részletekkel.


Köztes méretű utódmodellként érkezett az 508 a piacra, a 407 és 607 helyére egyszerre. A vevőkörnek bejött, hiszen a Peugeot nagy limuzinja amúgy sem volt túl kelendő, a 407 utódra vágyók pedig egy valamivel nagyobb autót kaptak. Az 508 megélt egy frissítést is, és már az is látszik, hogy az új generáció is készen van, szintén 508 névvel. Az új nagy Peugeot vélhetően a fotózása alatt bukott le, pár rossz minőségű kémfotón viszont már most láthatunk néhány érdekes részletet.
Hirdetés

Az orrát még nem tudjuk, hogy fog mutatni, a fara viszont az Instinct tanulmányautót idézi. Ha hunyorítunk, még belelátunk egy kis Audi A7-et is, de az 508 tetővonala vélhetően nem lesz annyira kupés, inkább hagyományos szedánt várhatunk. Bent egészen hasonlóak a vonalak az Év Autója díjnyertes 3008-hoz. A most látott kép még rosszabb, de kivehető a magas középkonzol, az alacsonyra helyezett kis kormány és a középkonzolon lévő zongorabillentyűk. A Peugeot jelenlegi dizájnvilága egyre kevésbé szokatlan, vélhetően az 508 is otthonos lesz a szövetbetétes műszerfallal. Az új nagy Peugeot a Genfi Autószalonon mutatkozik be, egy tucat újdonsággal karöltve.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?