Izgalmas kisautó a Genfi Autószalonra: Nissan Sway

A Nissan Micra utódját mutathatja a Genfben debütáló Sway

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Odébb még az új Nissan Micra debütálása, koncepcióként azonban már ígér egy, a mostaninál merészebb kisautót a Nissan. A Sway Genfben debütál.

A Juke és a Qashqai sikerét szeretné megismételni a kisautóknál a Nissan, ezért aztán a mostani Micrához, egyáltalán a Micrákhoz mérten sokkal vagányabb, izgalmasabb kisautóval jelentkezne, várhatóan már jövőre. A jövő héten nyíló Genfi Autószalonon pedig még koncepcióként mutatja be teljesen új kisautó-koncepcióját, a Sway-t, amiről egyelőre csak egyetlen kép látható.
Hirdetés
LED menetfény, akár LED fényszóró is várható a 2013-ban frissített, várhatóan már csak 2016-ig maradó Micra kerekdedségével mindenképp szakító, karakteres, erőteljes vonalakkal rajzolt, s a jelenlegi hírek szerint majdan Franciaországban, a Clio IV-gyel közös alapokon gyártandó új kisautó orrára. A Sway - sok más mellett - március 3-án, a Genfi Autószalon első sajtónapján debütál majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?