Izgalmasnak ígérkezik a Lamborghini film, mutatjuk az előzetest

A filmipar ezúttal Ferruccio Lamborghini és Enzo Ferrari rivalizálását látta bemutatásra érdemesnek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

November közepén érkezik az amerikai mozikba a legújabb autós film, az alkotás a Lamborghini márka létrejöttét és felemelkedését mutatja be, persze a történet megkerülhetetlen szereplője az akkor már befutott iparmágnás, Enzo Ferrari.

Rengeteg érdekes történetet szült az autóipar, amit a filmesek is kezdenek felismerni. Az Aszfalt királyai című alkotás után megint egy nagyszabású autós film csábítja moziba az autórajongókat. Az eredeti címén Lamborghini: The Man Behind The Legend az alapító fiatal korától kezdi a történetet, majd a második világháborún át egészen a nyolcvanas évekig bemutatja a traktor- illetve autógyár fejlődését.
Hirdetés
A történet érdekessége, hogy Lamborghini csupán a sértődöttsége miatt vágott bele az autógyártásba. A gazdag traktorgyáros előszeretettel használta a Ferrari autóit, ám több hibát is felfedezett bennük. Az építő kritikát Enzo nem fogadta jól, Ferruccio pedig meg akarta mutatni, hogy milyen a tökéletes sportkocsi, ami még a Ferrarikat is képes legyőzni.
Hirdetés
Már az előzetes nyakon önti a nézőket egy adag Dolce Vitával, az olasz tengerpart, a ritka sportkocsik és a két gyártó közötti versengés egy kiváló alkotást vetít előre, amiért érdemes lesz elmenni a moziba.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?