Izmos hibrid hajtást kaphat a Giulia kupé!

Hamarosan bemutatkozik a sportosabb Giulia és a nagyobb Stelvio

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Belehúz az Alfa Romeo, hamarosan bemutatnak két új modellt és több új hajtáskombinációt is, amikben a legmodernebb megoldásokat alkalmazzák.


Felpörögnek az események az Alfa Romeónál, izgalmas bejelentésekre és még izgalmasabb új modellekre számíthatunk, állítólag hónapokon belül. Az olaszok nagyot mutattak a Giuliával és a Stelvióval, az új Giorgo platformra viszont két további modell is érkezik. Furcsa módon a kombi Giuliát teljesen elvetették, így arra nem számíthatunk, érkezik viszont a kétajtós és négyajtós kupé. Előbbinél debütálhat a márka első hibridrendszere, ami a LaFerrariban megismert HY-KERS rendszerhez hasonló lesz. A 2,0 literes Veloce motorját 280-ról 345-re egészítené ki a hibridrendszer, a QV 2,9 literesét pedig 510-ról 641-re.
Hirdetés

A Stelvio mellé érkezik még egy további SUV, amiről már több hír is szólt. Ez várhatóan már három üléssorral fogja a családosok szívét reménytelenül is elrabolni, ám nem csak ez, hanem a technika is kívánatos lehet. Az előzetes hírek szerint a hétüléses SUV-ban mutatkozik majd be az Alfa villanyturbós és 48 voltos könnyű hibridrendszert használó hajtáslánca, egyelőre nem tudni, melyik motorra építkezve. És hogy mennyit kell még ezekre várni? Állítólag már júniusban megmutatják mindegyiket, amivel igazán nagyot guríthatnak az olaszok.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.05.17. at 16:51
    Permalink

    Az eladások felfuttatása lenne a cél, erre mintha egyre inkább egy egzotikus márkát akarnának faragni az Alfából. Persze, kell egy utód a GT-nek meg a Brerának, de kombira nagyobb szükség lenne, a 7-ülésessel meg Európában nem tudom, mit akarnak(az USÁ-ba pedig egyelőre még elég merész lépés). De hogy jót is írjak, végre küszöbön a hibrid-korszak, ez dicséretes.

Vélemény, hozzászólás?