Izomautó kicsiben – Dodge Charger LEGO kockákból

A családcentrikus Dom Toretto verdája vár LEGO formában

A Halálos Iramban filmek Dodge Chargere a LEGO nagy újdonsága, ami Technik mivoltából adódóan, akár még a felnőttek számára is izgalmas lehet.

Még ha nem is vagy Halálos iramban rajongó, maga a Dodge Charger egy örök klasszikus izomautó, ami LEGO építőelemekből összerakva is vadítóan néz ki. A LEGO természetesen az Universal filmstúdió rábólintásával dobta piacra Dominic Toretto mára már legendássá vált 1970-es Dodge Charger R/T modelljét. A LEGO változatot 1077 elemből kell felépíteni, ami akár egy kis ráhangolódás is lehet a „filmeposz” 9. részére. Igaz ennek bemutatóját eltolták egészen 2021 áprilisára a járvány miatt.
Hirdetés
A LEGO Charger azonban nem csak kívülről hozza az eredeti autó jellegzetességeit, hiszen motorházteteje nyitható, így az ikonikus V8-as motor is láthatóvá válik, ami természetesen ugyanúgy apró darabokból áll. De nem hiányoznak a nitro palackok és a pilótafülke tűzoltó készüléke sem a készletből. Az 1:13 arányú LEGO Technik™ Dom Dodge Charger szettet 10 év feletti gyerekek számára ajánlják, de a műértő felnőttek is ugyanolyan örömüket lelhetik benne. Kerékállványára támasztva simán megállja a helyét dísztárgyként is. A szett március 30-tól már előrendelhető, április 27-től pedig megjelenik majd a játékboltok polcain is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?