Izzik a levegő a BMW M2 Coupé körül

Megjelent az első teaser a BMW M2 Coupéról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már csak hetek vannak hátra és bemutatkozik a legkisebb M-es BMW, az M2 Coupé. Szinte már mindent tudunk róla.


A BMW Németország hivatalos Facebook oldalán tette közzé a fenti fotót, az alábbi szöveggel: "Szenvedélyes teljesítmény. Egy izgalmas október elé nézünk." Ennek alapján azt feltételezzük, hogy az régóta várt M2 Coupé érkezését kívánta egy kicsit beharangozni a bajor gyártó. A jelenlegi információk szerint várhatóan október 14. lesz a bemutató napja. Tulajdonképpen alig van már információ, amit ne tudnánk róla. Hatfokozatú kézi és hétgangos DSG váltóval lesz majd rendelhető, a sorhatos duplaturbós benzines 370 lóerőt és 465 Nm-t szabadít majd a hátsó kerekeken keresztül az aszfaltra.
Hirdetés

Mindössze 4,5 másodperc lesz majd szükséges a 0-100 km/h gyorsulásra, a végsebesség elektronikusan 250 km/órában lesz korlátozva. Lesz azonban egy csomag, amellyel ezt az értéket 274 km/óráig lehet feltornászni. A BMW mindössze négy színben kínálja majd a legvadabb 2-est: fekete, fehér, kék és szürke. A belső kizárólag fekete bőrrel lesz elérhető, melyhez kék varrás társul. Felnik közül sem válogathatunk nagyon, csak 19 colos lesz elérhető hozzá. A szállítás idén év végén kezdődik el, az ár 54 ezer euróról (kb. 17 millió forint) fog indulni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?