J-Lót kicsukta a Fiat 500. Megtaposta a kisautót

A Fiat 500 esete Jennifer Lopezzel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Népszerű retróminijét a népszerű Jennifer Lopezzel népszerűsíti tovább a Fiat, az amerikai zenei díjátadón mondjuk nem ment minden flottul.

Még nem mindenhol annyira népszerű az 500-as retrótörpe, mint amennyire a Fiat azt szeretné, így az olasz gyártó a latinpop - egyik - királynőjével, Jennifer Lopez kisasszonnyal propagálja a tündibündi ékszerdobozt. A művésznő és/vagy a Fiat kreatívjai közös fellépést is szerveztek a két főszereplőnek, ami annyit tesz, hogy J-Lo (Jenifer Lopez) a Papi című klasszikusát a koncerten egy Fiat 500-ban, pontosabban egy 500C-ben (is) kántálja.
Hirdetés
A minap mondjuk volt egy kis gikszer a Los Angeles-i American Music Awards díjátadón, mert a forgatókönyv szerint a Lopez-leány odamegy a kocsihoz, kinyitja... Na de nem nyílt az a fránya ajtó! Sebaj, J-Lo nem esett kétségbe: szerencsére le volt eresztve az ablak, így benyúlt, bentről oldotta a zárat, s máris boldogan pörgött-forgott vele az 500-as, hogy aztán pár szekundummal később néhány fiatalember felpattanjon a géptetőre, s kiráncigálja az énekesnőt tűsarkúban, ahogy kell. Még jó, hogy kabrió volt a kocsi lehúzott vászontetővel... Majd, ahogy az a videón 1:08-tól látható, még rendesen meg is tapossák szerencsétlen kisfityót, és pörög a show ezerrel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?