Jaguar XK mellé ajándék E-Type

Jaguar XK E-Type Celebration

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Olaszországban most igazán megéri nyitott Jaguar XK modellt venni, ugyanis a gyönyörű autó mellé másik Jaguar is jár, konkrétan a legendás E-type.

Olaszországban 50 darabban limitált Jaguar XK sorozattal ünneplik meg az idén 50 éves négykerekű legenda, a Jaguar E-Type jubileumát. A nyitott karosszériás XK E-Type Celebration meghajtásáról 5.0 literes, V8-as motor gondoskodik, a Jaguar egyedi konfigurációt állított össze ehhez a különleges modellhez. A Black Cherry fényezés az egyik legszebb árnyalat a típus kínálatában, ehhez fekete tető jár, míg a 19 colos Tamana felnik klasszikus, 10 küllős mintázattal rendelkeznek. A krómozással óvatosan bántak, hiszen a kevesebb néha több: csak a hűtőmaszk, az összes légbeömlő, az ajtók díszléce és a két tükörház kapott csillogó bevonatot. Az utastérben Jaguar emblémás, szénfekete vagy igény szerint elefántcsont színű bőrrel kárpitozott, fűthető és szellőztethető bőrülések találhatók, a dekoráció alumínium, a felszerelés pedig hiánytalan – a kulcsnélküli kezelhetőségtől kezdve az adaptív xenon fényszórón át a keréknyomás-ellenőrzőig mindent megkap az XK E-Type Celebration. A gazdag tartalom a nettó 100 ezer eurós vételár ismeretében egyáltalán nem meglepő, de tekintettel az ünnepi alkalomra, az ötven szerencsés vásárló különleges ajándékot is kap az autó mellé. A Jaguar egy eredeti E-Type egyhetes használati lehetőségével kedveskedik az ügyfeleknek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?