Jégre parkolni soha nem jó ötlet

Videó: nem adta ki a téli ingyen parkoló, a tó jege

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jó ötletnek tűnt a jégre parkolni, de mégsem jött be. A tó szelleme nem kegyelmezett, a szokatlan melegben több tucat autót nyelt el.


Kicsit drága lett a hétvége azoknak a családoknak, akik a múlt szombaton a wisconsini Lake Geneva Winterfest nevű rendezvényét választották programnak. Nem álhír, de már a helyszín nevén is lehet röhögni. Amerikában képesek mindent mindenről elnevezni, így Wisconsin államban tényleg van egy Lake Geneva, azaz Genfi tó nevű város, de még a szomszédos tavat is ugyanígy hívják. Sőt, Florida és Minnesota államban is van Lake Geneva, de mi most maradjunk Wisconsinban. Szóval a népek jól elmenetek a helyi hószobrász versenyre, autóikat meg a lake genevai Lake Geneva jegére parkolták.
Hirdetés


Ilyen előzmények után aztán végképp nem csoda, hogy a szokatlanul meleg idő miatt felolvadó jég elnyelte a kocsikat. Ahogy a körzeti tévé híradásából kiderül, sokakat vonzott az esemény, a normális parkolóhelyek száma meg véges - mint minden felkapott helyen. Az emberek nem kalkuláltak a hirtelen megjött meleggel és azzal sem, hogy több tucat egymás mellé parkolt autót már nem biztos, hogy elbír a jég. Vontatókkal végül minden vízkáros kocsit kirángattak a tóból, de ami fura, hogy a hatóságok továbbra is ráengedték a bámészkodókat a megroggyant olvadékra. Ez sem a legokosabb.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?