Jó dolog a Seattól

Uram, az autót nézze, ne a nőt!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Persze Shakira mellett nehéz labdába rúgnia a Seat Ibizának, még akkor is, ha Good Stuff, meg édi cukorkafehér és sebességkék színekben pompázik.

A Seat Shakira mögé áll, Shakira meg a Seat, na nem mögé, de mellé. Az énekesnő európai „Good Stuff” (Jó dolog) turnéját a spanyol autógyár szponzorálja – ami azért valljuk be, egy fokkal jobb, mint a Spice Girls befuccsolt Tesco gazdaságos visszatérése.
A Seat pedig szeretne visszakapni valamit a pénzéből, ezért reklámfogásként, vagyis dehogy is! Az énekesnő előtti tisztelgésként egy limitált szériás Ibiza Good Stuff modellt dobott piacra.
Az autó a népszerű 1,4-es Ibiza modellre épül, és egyaránt kapható három illetve ötajtós változatban is.
Kizárólag cukorkafehér és sebességkék színekben gyártják, de a hagyományos Ibizától a 16 colos Sonda könnyűfém felni és a színezett hátsó ablak is megkülönbözteti.
Na de hogy ne csak kívül, hanem belül is cool legyen minden, egy ultraszuper légkondi is jár a kocsihoz. Na meg egy Tom Tom navigáció, hathangszórós CD-s rádió, iPodcsatlakozó és a többi és a többi.
Shakira azonban nem érte be ennyivel, ha már ott pózolt a Seat mellett, akkor jól levette őket még egy kis pénzre az alapítványa számára, amelyet még 18 évesen hozott létre, hátrányos helyzetű diákok egyetemi oktatása céljából.
Így aztán a diákok, a Seat és Shakira is nagyon cool lett az idén nyáron.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?