Jól fogy, mégis új arcot kap a Jaguar XF

Formabontó lesz a Jaguar XF a frissítést követően

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Tata szerint forradalmi autókat kell gyártania a Jaguarnak, és ami bejött az XJ-nél, azt az XF-nél is megpróbálják megismételni.

Annak ellenére, hogy a Jaguar autógyárat lényegében megmentette az XF limuzin sikere, hiszen ez volt az egyik oka annak, hogy a Tata Motors megmentette a brit márkát, az autó mégsem maradhat változatlan. A bemutatása óta eltelt idő alatt kiderült, hogy a vásárlók szeretik a formabontó autókat is, ennek megfelelően most olyan modellfrissítés készül az XF-nél, amely után az autó méltó párja lesz az XJ-nek. Természetesen vastag, mindent takaró és a tekintetet félrevezető álcával védik az új vonalakat, ennek ellenére látszik a fotókon a fényszórók új megjelenése. Műszakilag nem számíthatunk nagy meglepetésre, hiszen a Jaguar XF motorkínálatával nincs semmi baj, a takarékos és bivalyerős dízeltől a lehengerlő, kompresszoros ötliteres V8-asig minden megtalálható benne.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?