Jön a 9. diákok által tervezett Skoda

Ismét pörög a Skoda diákautó programja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még 2014-ben indult el a Skoda projektje, amelyben szakképzős diákok készíthetik el álmaik autóját. Természetesen a Skodák részegységeiből. Szerencsére idén is láthatunk majd a diákoktól valami frappánsat.

A 8. diákautó az AfriQ volt

Legutóbb a raligéneket hordozó AfriQ tanulmánnyal rukkoltak elő a diákok, ám a Škoda Akadémia 29 szakiskolai tanulója már el is kezdett dolgozni az újabb autón. A 2013/14-es tanév óta a szakmunkástanulók oktatóik szakértő irányításával alkotják meg saját álomautójukat. Ráadásul tényleg komoly munkát végeznek hiszen az üres laptól az elkészült egyedi járműig, minden a diákok keze műve. Persze a projekt során a Škoda számos részlegétől kapnak támogatást, többek között a Škoda Designtól és a műszaki fejlesztési részlegtől is. A kilencedik diákautóról egyelőre titkolóznak, az alapjául szolgáló járművet, a koncepció nevét és az átalakítás módját a következő hónapokban hozzák nyilvánosságra.
Hirdetés

Még nem tudni, hogy pontosan melyik Skodát építik át idén, de a korábbi évek tapasztalataiból kiindulva nem okoznak majd csalódást a diákok

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?