Jön a betonszaggató Honda CR-Z Mugen

Honda CR-Z hibrid kupé a Mugentől

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Adatok még nincsenek a Mugen Euro által felpiszkált Honda CR-Z hibrid kupéról, de már tudunk mutatni két nagyon izgalmas rajzot.


A napokban nagyon sok szomorú hírt hallani Japánból, így most dupla öröm, hogy izgalmas japán autó, méghozzá egy Honda van a láthatáron. Egyelőre még titkosak a műszaki részletek, de annyi biztos, hogy sokan keveslik a hibrid CR-Z teljesítményét, ezért a gyár lépéseket tesz. A Honda UK és a világhírű Mugen tuningműhely európai részlege, a Mugen Euro gőzerővel dolgozik a CR-Z Mugen projekten, és megjelent a sajtóban két rajz, amely a kupé vázlatait mutatja. Pestiesen szólva, nem lesz kispályás a gép, ha így, vagy ehhez nagyon hasonlóan fog kinézni! A kocsit a júliusi Goodwood Festival of Speed rendezvényen tervezik bemutatni, és majd akkor derül ki, mennyivel lett erősebb mind a benzin, mind a villanymotor, merthogy a mérnökök kétfrontos támadást indítanak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?