Jön a Bronco Raptor!

Elkezdte borzolni a kedélyeket a Ford, hamarosan érkezik egy újabb Raptor

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha egy üzlet beindul... hát persze, hogy a Ford Broncónak is lesz Raptor változata. Elméletileg már jövőre.

Egy igencsak rövid videóval rukkolt elő a Ford, amiben a Bronco Raptor látható. Vagyis pont, hogy nem igazán látható, tökéletesen alkalmazva a hollywoodi trükköt a vágyfokozásra. Egy pillanatra felvillan az autó egyik fényszórója, illetve a hűtőrács egy darabja, mielőtt a sivatagban elporol a Ford újdonsült terepjárója. Majd jön a Raptor felirat, hogy ne legyenek kétségeink, miféle masinát harangoznak be.
Hirdetés
Bár ettől a kis videótól nem lettünk sokkal okosabbak, már kiszivárgott ez meg az a Bronco Raptorról. Például az, hogy kétféle felszereltséggel kínálják majd. A gazdagabb tartalmazza a kormánykerék fűtést, az adaptív tempomatot, a 10 hangszórós hifit és a vezeték nélküli telefontöltést is. Motorjáról sincs konkrétum, de a pletykák szerint az Explorer ST-ben is szolgáló háromliteres, V6-os Ecoboostot kapja 400 lóerővel és 562 Nm forgatónyomatékkal, ami 70 lóval erősebb a Bronco 2,7 literes V6-osánál. Emellett valószínűleg egyedi fényezést is kap, valamint csak négyajtós kasztnival fogják forgalmazni. És ha már Bronco: a Ford vezér, Jim Farley a Goodwood Revival rendezvényen múlatva az időt azt is elárulta, hogy szerinte jó ötlet lenne Európában is fogalmazni a Broncót, de azt az európai részlegre bízza, hogy kiszámolják, valóban így van-e. Szóval még az is lehetséges, hogy néhány év múlva megjelenik itthon is a Bronco.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?