Jön a Fluence frissített ellenfele

Új arcot ölt a Fiat Linea

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kicsit megújult és meg is komolyodott a Fiat Linea, de ami a lényeg, hogy utastere és csomagtartója eddig is tágas és hatalmas volt, s ezután is az lesz - relatíve olcsón.


Megújult a Fiat családi szedánja, ideje is volt frissíteni a 2007-ben bemutatott Lineát. A Törökországban gyártott, a fejlődő országokban és például nálunk is kapható négyajtós komolyabb hűtőmaszkkal, átdolgozott lökhárítókkal és gazdag krómdíszítésekkel igyekszik sportosabb, prémiumosabbminőségibb benyomást kelteni, hátuljára divatos áldiffúzort csavaroztak, a rendszámtábla pedig felkerült a csomagtérfedélre.
Új a Punto nyújtott padlójára építve továbbra is tágas utas- és (500 literes) csomagteret adó, a kereskedésekbe várhatóan nyáron érkező Linea (puntós-bravós) műszerfala és középkonzolja, a csúcsfelszereltséggel kétszínű a burkolat, közülük LED-es hangulatfény dereng. A motorpaletta ezután is 1.4-es benzines, illetve 1,3 és 1,6 literes dízelmotorokat sorol. Nálunk valószínűleg csak a faceliftes változat lesz kapható (remélhetőleg nem drágábban a kifutónál), másutt a régit is forgalmazzák majd Classic néven.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?