Jön a friss BMW M5, itt az első fotó!

Frissült az 5-ös, és hamarosan jön a V8-as csúcsmodell is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A BMW M részlegének vezetője szellőztette meg az új M5-ös fotóját. A frissített új modellről izgalmas és sokat mondó részletet mutatott.


Hirdetés
Alig pár nappal ezelőtt mutatkozott be a legújabb 5-ös BMW generáció. A frissített modell átrajzolt front részt, új hátsó lámpákat és átdolgozott, villanyos rásegítésű motorváltozatokat kapott. A csúcsmodellről, az M5-ről viszont még nem esett szó. Erről most hallhatunk először és láthatunk róla fotót, miután a BMW M részlegének vezetője Markus Flasch saját maga megszellőztette. A friss 5-ös bemutatóját követően Flasch egy kérdezz-felelek akciót tartott saját instagram oldalán, ahol a

Mikor várható a friss M5 bemutatója?

kérdésre ezzel a fotóval válaszolt: A képen már az új M5-ös látható, vélhetően a gyári galéria fotózásakor készült. Az autóból túl sok nem látszik, a jobb első sarkát láthatjuk az új lámpával, fekete felnivel és mögötte karbon-kerámia fékekkel. A piros fényezésű autón fekete vesék és alatta fekete kiegészítő látható a lökhárítón is, vagyis Competition csomagos autóról van szó. A technika változásáról egyelőre nincs hír, az alapverzió vélhetően marad 600, a Competition pedig 625 lóerős. A bemutató időpontjára csak annyit mondott a vezér, hogy heteken belül megtörténik, de egy héten belül érkezik az új 4-es sorozat is. Vagy azzal egyidőben, vagy utána fogják megmutatni a friss M5-öt, utóbbi a valószínűbb. Flasch azt is elárulta, hogy az új M modellekkel kapcsolatban már készülnek az elektromos rásegítésre, valamint az M3/M4 páros is idén érkezik, szeptemberben, melyek legnagyobb újdonsága az összkerékhajtás lesz, ám állítólag feláras extraként érkezik, vagyis alapból maradnak hátsókerékhajtásúak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?