Jön a Mad Max legújabb része, te pedig nyerhetsz vele

Mad Max: A harag útja - május 21-től a mozikban 3D-ben! Nyerj jegyet a premier előtti vetítésre!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Harc a vízért, remek autók, látványos harcok - dióhéjban ez a legújabb Mad Max film, A harag útja. Nem csak jegyet, egyéb érdekességeket is nyerhetsz!

A Mad Max eddigi három része mind különleges, a műfaját újra és újra megújító, egyedien látványos és izgalmas sci-fi/akció film volt. George Miller most újra bebizonyítja: nincs szórakoztatóbb annál, ami az apokalipszis után következik. Nyerj izgalmas filmes ajándékokat vagy jegyet a premier előtti bemutatóra!
Hirdetés
Május 21-től látható a hazai mozikban a kultikus Mad Max sorozat negyedik filmje, Mad Max: A harag útja. Az 1979-ben debütált Mad Max alacsony költségvetésű ausztrál produkciónak indult, a produkcióból azonban kasszasiker, Mel Gibsonból pedig világsztár lett. A filmnek köszönhetően az autótuning egyik alaptípusa lett a „madmaxesítés”. Pontosan 30 év telt el az utolsó Mad Max film óta, és most, május 21-én visszatér Max, a magányos harcos, hogy újra megküzdjön az életéért. George Miller rendező olyan világot alkotott, melyet a régi és új rajongók egyaránt szeretni fognak! A film szerint a világvége olyan régen volt, hogy már alig akad, aki emlékezne rá. Az emberiség egykori dicsőségének hosszú ideje vége, a Föld egyetlen hatalmas sivatag; a kevés életben maradt kíméletlen gyilkossá, fosztogató ragadozóvá vált, és bármire képes, csak hogy egy nappal tovább bírja. De akadnak még olyanok, akik rendbe hozhatnák, ami, úgy tűnik, visszavonhatatlanul elromlott. Ketten vannak, és örök menekülés az életük. Az egyikük Max (Tom Hardy): hallgatag, harcos férfi, aki felesége és gyermeke halála után már csak a megbékélést keresi a vad káoszban. A másik Furiosa (Charlize Theron), a katonanő, aki úgy hiszi, túlélésének záloga az, ha eljut a sivatagon túlra, arra a tájra, ahol a gyerekkorát töltötte.
Válaszolj az alábbi (mobiloldalon nem elérhető, csak normál nézetben látható) kérdésekre és jegyet nyerhetsz a film premier előtti bemutatójára, vagy egyéb izgalmas Mad Maxes ajándéktárgyakat - Mad Max bőrtáska autójavító szettel, Mad Max baseball sapka, póló és autómatrica - zsebelhetsz be.
A bemutató időpontja: 2015, május 20., 19 óra, helyszíne: Cinema City Aréna.
[urlap]
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 18:23
    Permalink

    Hááát, nem is tudom, várom,várom, de nekünk akik anno a 80-as évek elején, sötétitett szobák mélyén, a Tangon vásárolt “igen jo minőségű” videokazikon láttuk hangalámondással, a Mad Max az a Mel Gibson marad örökre…..
    A bemutatoban nem is tudtam ki a max..:-) A bemutó alapján olyan lesz mint a 2 volt, és az volt a legjobb rész.:-)
    Lássuk,lássuk…

Vélemény, hozzászólás?