Jön a Renault új villanyautója!

Jövő héten mutatják meg a Renault új villanyautójának szériaváltozatát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Engedve a divat hullámainak, a Renault következő tisztán elektromos hajtású autója egy szabadidő-jármű lesz, azok között is a kisebb testűek táborát gyarapítja majd.

A divat mellett a számokra sem vak a Renault, ezért a Sanghaji Autószalonon mutatják majd be a villanyhajtású szabadidő-autójuk szériaérett változatát. Aki emlékszik még a tavalyi Párizsi Autószalonon leleplezett City K-ZE tanulmányautóra, valószínűleg nem fog meglepődni az újdonság láttán. Természetesen a kínai bemutató egyben azt is jelenti, hogy elsősorban a hatalmas ázsiai piacot célozzák a típussal, ám nem kell aggódnia Európának sem, hiszen ide is eljut majd az autó.
Hirdetés
A képeken látható City KZ-E egyébként egy igazán fiatalos, vidám megjelenésű „városi terepjáró”, és itt a városit illik komolyan venni, ugyanis a hivatalos technikai adatokkal még adós a gyár, de egyes pletykák szerint körülbelül 200-250 kilométeres hatótávolsággal bír majd a végleges változat. Amit viszont biztosan tudni lehet az az, hogy a Nissan és a Dongfeng közös leányvállalata, a e-GT New Energy Automotive Co. felel majd az autó gyártásáért, amit a kínai vásárlók már 2019-ben megkapnak, míg Európába csak 2021-ben jut el. Részletes információk elméletileg április 16-án érkeznek majd az új villanyautóról.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?