Jóval kevesebb álcában kapták rajta az új Ford Ranger Raptort!

Kémfotókon a Ford pickupjának vadabb változata

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ahogy fogy az álca, úgy lesz egyre nehezebb titokban tartani az újdonság részleteit: a friss kémfotóknak hála egyre többet tudni a Ford Ranger Raptorról.

Viszonylag kevés álcában sikerült elcsípniük az Automediánál dolgozó kémfotós barátainknak a Ford Ranger Raptort, így még több infó derült ki a terepre kihegyezett pickupról. A friss képeken jól látszik a teljesen egyedi orr-rész, illetve a robusztus haspáncél is. Ugyan a képek az Atlanti-óceán túlpartjáról származnak, a változások minket is érintenek, hiszen 2019 óta azonos alapokra épülő Rangert árulnak Amerikában és Európában.
Hirdetés
Hátul mindkét oldalra jutott egy-egy fekete kipufogóvég, oldalt pedig méretes fellépőket és off-road gumikat is kapott a Raptor változat. Bár a prototípus már igencsak szériagyártás-közelinek tűnik, a leleplezésre még várnunk kell, először ugyanis a T6.2 Ranger amerikai piacra specializált változatáról rántja le a leplet a Ford, ezután érkezik csak a nemzetközi Raptor bemutatója.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?