Jövő áprilisban jön a Halálos iramban 8

Tovább folytatódik a száguldozás, jön a Halálos iramban 8

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A film hivatalos posztere mellett további információkat is megtudtunk a 2017-ben mozivásznakra kerülő Halálos iramban 8. epizódjáról.


A filmsorozat oszlopos tagja, Vin Diesel a napokban osztotta meg a Halálos iramban 8 plakátját, amelyből kiderül, hogy jövő áprilisban kerül majd mozivászonra. Nem volt kérdéses, hogy folytatni kell a sorozatot, hiszen az előző rész is 1,5 milliárd dolláros bevételt hozott. Az már biztos, hogy az F. Gary Gray által rendezett epizódban Vin Diesel, Dwayne Johnson és Curt Russel szerepelni fog, a jelenetek nagy részét pedig New York utcáin veszik fel.
Hirdetés
Hogy hét rész után fognak-e tudni mutatni valami újat, azt nem tudni, mindenesetre csinos csajok, csikorgó gumiabroncsok, agyontuningolt verdák lesznek, és a végtelen fokozatú váltókat is csodálhatjuk majd a mozivásznakon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 09:08
    Permalink

    A szerzőnek jelezném, hogy Kurt Russell neve K-val írandó és két l-lel.

    A “New Roads Ahead” nekem azt sugallja, hogy új eseménysorozat veszi majd kezdetét – valószínűleg egy 3-részes minisorozat várható, sajnos Paul Walker nélkül. Lehet, hogy a 7. részben szereplő hackerlány, Ramsey beszáll a csapatba, úgyis megfogyatkoztak mostanában(Han és Gisele).

Vélemény, hozzászólás?