Jövő nyáron érkezhet a BMW M2 Competition

A BMW M2 is megkapja a Competition kivitelt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A bajor gyártó egyelőre még nem mutatta be a legkeményebb M2-est, a hírek szerint 2018 júliusában debütálhat a legkisebb méregzsák.

370 helyett 400 lóerőre hízik az M2 Competition teljesítménye. A hírek szerint az "alap" M2 modell megszűnik, csak az új lesz elérhető a piacon

Mindig van hova fokozni a legerősebb modelleket is. Ezúttal házon belüli módosításokkal jön a BMW M2 még erősebb változata. Nagyobb testvéreihez hasonlóan a legkisebb M-es modell, az M2 is megkapja a Competition csomagot, amellyel még keményebb és izgalmasabb lesz. A BMW Blog jelentései alapján jövő nyáron, egészen pontosan július elején érkezhet az új modellváltozat. Érdekesség, hogy az alap M2 megszűnik és helyére érkezik a Competition, azaz hamarosan kizárólag a versenyváltozat lesz elérhető a palettán.

Hirdetés

A teljesítmény is tovább nő, az S55 kódjelű sorhatos 3,0 literes marad, az eredeti 370 lóerő helyett viszont már 400 lóerőt szabadít majd az aszfaltra. A hétgangos duplakuplungos váltóval ezzel 1-2 tized másodperccel gyorsabb lehet, mint a jelenleg futó változat, ami azt jelenti, hogy 4,1-4,2 másodperces 0-100 km/órás sprintre lehet számítani. A pontos részletekről és árakról egyelőre nincs információ, pár hónapon belül remélhetőleg minden részletet elárul majd a gyártó.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?