Jövőre Budapestre jön a világ legnagyobb smart-találkozója

Budapesten lesz a smart times 15

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jövőre hazánk fővárosában gyűlnek össze a smartok rajongói - jelentették be az idei, Portugáliában tartott smart times zárónapján.


Évről évre összegyűlnek a smartok rajongói a smart times nevű találkozón, hogy megvitassák a márka, illetve a modellek körüli híreket, s persze, hogy mindenki felvonultathassa az ő, minél inkább egyedi autóját. Idén július 17 és 19. között, azaz a múlt héten a portugál Cascais városában jöttek össze a smartosok - 2380 autó részvételével. A zárónapon jelentették be, hogy jövő évben, augusztus 28-30. között Budapest lesz a találkozó helyszíne.
Hirdetés

Bár az idei találkozó sem lehetett kispályás, hiszen az egykori F1-pályán, a Circuito de Estorilon egy tiszteletkörrel köszöntötték a résztvevők a 10 éve debütált forfourt, majd volt mulatozás a tengerparton, s a nemzetközi bemutató után mindössze két nappal az új fortwo és forfour is feltűnt, mielőtt bejelentették a jövő évi smart times 15 budapesti helyszínét. Hazánkba - központi fekvésének köszönhetően - több mint 3000 résztvevőt várnak majd legalább 30 országból. A 15. alkalommal megrendezésre kerülő találkozón a tervek szerint az ország legszebb tájait is bejárják majd a résztvevők a fortwo, forfour, roadster és crossblade modellekkel, ám egyéb konkrétumok most még nem tudhatóak a rendezvényről, amelyre viszont a részvételi regisztráció már elérhető a www.smarttimes15.com oldalon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?