Jubileum: 5. Powerfanatics.com BMW találkozó Zamárdiban

Augusztus 16-18. között BMW-k lepik el Zamárdit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már csak néhány kánikulai munkanapot kell kibírni az augusztus 20-i hosszú hétvégéig, amikor ráadásul 16-18. között az 5. Powerfantaics.com BMW találkozó is megrendezésre kerül Zamárdiban.


[kepallobal=350066]E hétvégén Zamárdiban az átlagosnál "picivel" több BMW lesz...[/kepallobal] Ahogyan ahhoz a BMW rajongói, de akár a Balaton déli partjának lakói már hozzászokhattak, az augusztus 20-i hosszú hétvégén, 16-18. között Zamárdiban kerül megrendezésre a Powerfanatics.con BMW Találkozó[/url], idén már az ötödik. Hűsítő vízparti környezetben dübörögnek fel tehát újra a lóerők a hét végén, a helyszínt a Zamárdi Autós Kemping biztosítja, melytől az események otthont adó szabadstrand mindössze 3 percre található.
A vendégeket nem csak az országból, s nem csak BMW modellekkel, hanem egyéb német autókkal is váró autós összejövetel az ilyenféle rendezvények teljes repertoárját ígéri. Kezdve azzal, hogy lesz - kulturált - konvojos megközelítés (részletek itt[/url]), a helyszínen pedig BMW Szépségverseny, BMW Limbó-bajnokság, avagy melyik autó ül legjobban, akár a haverok beültetésével. Felnikitartó-verseny - természetesen BMW logóval, gumihajító-verseny, lángos evés és sör fogyasztás időre, csapatos kötélhúzás - például BMW E30 és E36 tulajok között, vízifoci - például új és youngtimer BMW-sek között. Továbbá kötelező elemként bikinis autómosás, "délben szól a BMW motorhang", élő DJ egész nap, az esték pedig meglepetés fellépőkkel ígérnek hajnalig tartó partykat.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?