Kabrió Kuga a láthatáron?

Virtuális álmodozás a Ford új SUV-jairól

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy héttel az új Ford Kuga bemutatása után Nikita Aksyonov máris virtuális kezelésbe vette a szabadidő-autót.

Habár csak egy virtuális elképzelés a Kuga kabrió, simán benne van a pakliban, hogy a SUV őrület közepén akár sikeres is lehetne egy ilyen modell. A Land Rover, illetve a Nissan is elég bátor volt korábban: megcsinálta a nyitható tetős szabadidő-autót, de azért arra kevés az esély, hogy a Ford is meglépi. De Nikita Aksyonov képeit nézegetve azért ábrándozni szabad.
Hirdetés
A „virtuáltuner” azonban nem állt meg a kabrió Kugánál, megrajzolta a sportos változatokat is. GT néven egy versenycsíkokkal feltüzelt változatot képzelt el, ami nyomokban Mustang hangulatot is tartalmaz. Főleg a Shelby Cobra emblémájával felvértezve, amit azért nem a hűtőrácsra pattintott, viszont a sárvédők oldalán ott díszeleg. A hab a tortán az RS változat, ami a rikító zöld Focus RS modell utánérzése. Az alsó-középkategóriás sortmodellre emlékeztetnek a vaskos kipufogóvégek a hatalmas hátsó szárny és a fehér, sokküllős könnyűfém keréktárcsák is. Egyébként talán ez az RS elképzelés az egyetlen, ami a valóságban is megjelenhet. A sportos, erős motorral felvértezett szabadidő-autó már nem utópia. Szétnézve a piacon több márka palettáján is léteznek már, így talán a Ford vezetőségének fejében is megfordult már, hogy mi lenne ha. Mi lenne, ha a Kuga megkapná a 2,3 literes, turbófeltöltéses EcoBoost motort? Akár még sikeres is lehetne.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?