Kabriókat kapnak a kínai rendőrök

Nyitott tetős szabadidő-autókkal járőröznek a kínai rendőrök

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A munkára talán teljesen alkalmatlan autókat kaptak egyes kínai rendőrök. Vágott tetős szabadidő-autókkal kell járőrözniük, utólagos ponyvával védik a tetejét.


Alapvetően felvonulási autónak készült először néhány példány a Roewe W5-ből, amiknek levágták a tetejét. Most viszont a rendőr járőrök és a hadsereg is kap belőle néhányat járőrautónak. A Roewe W5 alapvetően egy kínai gyártású SUV, nagyjából 2 napi munkával alakítanak át egyet kabrióvá, ennek első lépése, hogy nemes egyszerűséggel levágják a tetejét. Persze kerül bele jó néhány merevítés és egy bukócsőnek alkalmatlan keret, amibe tudnak kapaszkodni a hátul ülők, ha éppen fel kell állniuk menet közben.
Hirdetés
Egy felvonuláson nem mennek túl gyorsan a járművek, közúton hétköznapi használat mellett leginkább kínzás lehet egy ilyen. Nem is beszélve arról, hogy normális tetőt nem kap, mindegyikhez némi összefércelt ponyvát adnak, amibe varrtak ablakokat is. Tetőnek már ránézésre is alkalmatlan, hát még felhúzni az SUV-ra, pláne, ha még az eső is esik. Fujian tartomány Fuzhou városának rendőrei és katonái nincsenek éppen jó helyzetben ezáltal, szorítsunk nekik, hogy keveset essen az eső feléjük!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?