Kamionos izmozás és kődobálás az M2-esen

Forrnak az indulatok a hőségben, durva esetet rögzített a Magyar Közút munkatársa

Néhány nappal ezelőtt csöppent egy furcsa eset kellős közepébe a Magyar Közút egyik munkatárs. Határozott fellépése megelőzte a nagyobb baj kialakulását.

Épp az M2-esen haladt a Magyar Közút váci mérnökségének vezetője, amikor két kamionosnak nézeteltérése támadt. Az egyik teherjármű éppen felhajtott az autóútra, miközben a másik azt hitte, hogy az elvitte a tükrét. Ezért az utóbbi megállásra kényszerítette az éppen felhajtó sofőrt, ezzel teljesen elzárva az M2-es egyik oldalát. Ekkor ért oda a mérnökség vezetője, aki oroszul tudott kommunikálni az agresszív külföldi sofőrrel, akit gyorsan visszatessékelte a járművébe. Ám az agresszív kamionsofőr a beszállás előtt még megdobta a vétlen kamionos szélvédőjét egy kődarabbal. A Magyar Közút mindenkit arra kér, hogy kezelje higgadtan és békésen az ilyen eseteket és hívják inkább azonnal az illetékes hatóságokat, ha nem tiszta a helyzet.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?