Kapott egy fotót az autójáról, amin épp bezúzzák

Nem mindennapi történet kerekedett ennek a Fiestának az eladásából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem kérdés, hogy ki lépett rosszul ebben az üzletben, ám a fejlemények további érdekességeket vetnek fel. Még lopásnak sem nevezhető, az autó mégis pénz nélkül cserélt gazdát, a rendőrség nem tehet semmit.


Angliában járunk, a történet főhőse pedig egy 16 éves Fiesta és az ő naiv, 21 éves gazdája. A kisautó kiöregedett, valami újabbat szeretett volna a helyére, ezért George Wood meghirdette a kisautót. Nem az egyik nagy használtautó keresőt, hanem a ma éppen fellendülőben lévő Facebook Marketplace-t használta. Nem igazán mérvadó a hirdetési felület, mégis talán komolyabb szándékkal keresnek autót egy kimondottan arra fejlesztett oldalon, mint egy közösségi szájton. A vevő jelentkezett is a 300 fontért hirdetett kisautóra, találkoztak.
Hirdetés
Bár a vevő azt ígérte, pénzzel jön és viszi a kocsit, nem volt nála készpénz. Ellenben megígérte George-nak, hogy amint hazaér, utalja neki a pénzt. Itt kellett volna elhajtani a kedves ügyfelet, ám George inkább belecsapott a tenyerébe, átadta neki a kulcsokat, a Fiesta és a vevő pedig eltűnt. Miután George rájött, hogy marhaságot csinált, megpróbálta előkeríteni az embert, ám számtalan üzenetéből csak egyre válaszolt az illető, mégpedig nagyjából annyit, hogy a pénzét nem fogja megkapni, és még jól szájba is lesz... Ezek után kapta a fenti fotót, amint épp bezúzzák a kisautót, körbetelefonálta a lehető legtöbb roncstelepet és az egyik meg is erősítette, hogy a Fiesta megsemmisült. A rendőrség nem igazán tehet semmit, mivel George átadta a kulcsokat, lopás nem történt, vélhetően sem a vevő, sem a pénz nem lesz már meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?