Karácsonyra megkapták új autóikat a rendőrök

December 23-án 385 vadonatúj autót kapott a rendőrség

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Helyesbítenünk kell, nem 3,9, hanem 9,4 milliárd forintért kap új autókat a rendőrség. Menő Skodák, Audik és Mercedesek érkeztek december 23-án.

Múlt héten még azt írtuk, hogy 3,9 milliárd forint értékben kap új autókat a rendőrség. Tévedtünk, az információk nem voltak pontosak, az idén megkezdődött, jövőre befejeződő flottafrissítés 9,4 milliárd forintba kerül. Részint a központi költségvetés általi finanszírozással, részint az Európai Unió Külső Határok Alap támogatásával valósul meg. Az első komoly mennyiséget - 385 autót - december 23-án, talán tényleg karácsonyi prémiumként át is adta Orbán Viktor miniszterelnök a Készenléti Rendőrség Kerepesi úti objektumában a rendőrség országos szervezeti és területi vezetőinek. Az eseményen részt vett dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere és Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány is.
A rendőrség megrendelésére gyártott és most átadott (előző heti cikkünkben részletesebben jellemzett) Skoda Octaviák és Yetik, összkerékhajtású Mercedes-Benz B-osztályok és Sprinterek, valamint győri Audi A3 Limousine-ok sorából 170 példányt finanszírozott a központi költségvetés, 215 darabot az EU. 2015 első negyedévében további 1202 új rendőrautó áll szolgálatba, 1180 a központi költségvetés, 22 uniós forrás általi finanszírozással. Az igazi érdekességek, például az Audi S4-esek jövőre érkeznek.
Hirdetés

A Készenléti Rendőrség alakulóterén felsorakoztatott járőrkocsikat – a korábbi beszerzésektől eltérően – speciális rendészeti felszerelési csomaggal, lövedékálló mellénytárolóval, LED technológiás töltős elemlámpával és töltővel, kiegészítő megkülönböztető jelzéssel látták el, üvegeiket hővédelmet is adó biztonsági és sötétítő fóliával vonták be.
A 9,4 milliárd forint összértékű járművek valamennyi területi rendőri szerv munkáját hivatottak szolgálni; támogatják a Készenléti Rendőrség, a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság, a budapesti és a megyei rendőr-főkapitányságok, valamint a külső határos megyék határrendészeti kirendeltségeinek feladatellátását. Miként azt a rendőrség írja, az új szolgálati gépjárművek tovább javítják a rendőri szervek mobilitását. Remélhetőleg a hatékonyságukat is.
Fotók forrása: police.hu.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Orbán Viktort, a tíz miniszterét, az alájuk tartozó 55 államtitkárt és a 99 helyettes államtitkárt tartjuk el ennyi pénzből. Egyébként van még 31 miniszteri biztosunk, öt kormánybiztosunk, két miniszterelnöki biztos és 11 miniszterelnöki megbízott is.

  Egy közepes város rendőrkapitányságának létszáma!! És ez a 2.3 milliárd ft. csak a fizetésük, a juttatások nincsenek benne! Szóval hagyjuk a rendőrautókat, szemfényvesztés, más a lényeg.

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Soha ennyien nem dolgoztak a kormányban, mint most. Van olyan államtitkár, aki havonta 2.645.000 ft keres!! Évente a kormánytagok fizetése 2.3 MILLIÁRD forintba kerül!! Ezt még Lázár is soknak tartja, pedig ugye ő sem szegény ember. A rendőrség érdemi munkája nem lesz jobb, sem rosszabb a most átadott gépkocsik számától és minőségétől, mert nem ezzel van a baj. A vadiúj mercit is összetöri egy balfácán. Mindenki azt várja, hogy NE LEGYEN ENNYI ÉS ILYEN RETTENETESEN ERŐSZAKOS BŰNCSELEKMÉNY!! Rablás, emberölés, betöréses lopás, sikkasztás, csalás, autólopás stb…stb.. A baj ot kezdődött, amikor jól képzett rendőrök tömkelege hagyta el a céget és ezek helyére szakmailag képzetlen, pol. hovatartozásuk miatt kerültek rendőrök. 30-35 éves rendőrök vezetnek kapitányságokat, főkapitányságokat és osztályokat. Elképzelés nélkül, mindenféle koncepció nélküli operatív munka folyik, pedig ez az alapja a rendőri munkának, nem az autók mennyisége és minősége!! Jönnek-mennek a járőrök, még a nyomozók között is sokan lemorzsolódás, a munka szeretete, az önbecsülés és a HIVATÁS ismeretlen fogalom ma a rendőrségen! Eredménytelen, gémberedett, tinédzser, politikailag írányított és rosszul vezérelt a rendőrség!! Ez a baj, nem az, hogy milyen autóval mennek ide v oda!

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  A mi adónkból kapják a magas fizetéseiket, meg mindenféle kedvezményeiket, amit mi termeltünk meg és vettek el a hozzájuk képest kisebb fizetésünkből. Ők ez mellé új, drága kocsikkal járnak, az adózónak meg marad a 10 és 20 év közötti autó, mert amit az adó nem visz el, azt elviszi a bank a svájci frank hitellel, amit ügyesen, “igazságosan” megoldottak, hogy maguknak és a gazdagoknak 180 Ft-ért törleszthettek, az átlag meg fizethet piaci árfolyamon. Persze az MSZP is sáros! Megszüntette a lakástámogatásos kedvezményes hitelt, az első lakáshoz jutást semmivel sem támogatták a fiataloknak,(csoda hogy 600 ezren mentek külföldre dolgozni, meg hogy fogy a népesség, mert nem születnek meg a gyerekek, mert nincs mire bevállalni?), még a félszocpolt is elvették a használt lakásra. Aztán meg emelik a közfoglalkoztatottak. az állami alkalmazottak bérét! A versenyszféra béremeléséért mikor fognak harcolni? Azt mikor fogják emelni?

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Most olvasom,hogy az egészségügyben meg leépítések lesznek.Ettől a költségvetés fél,azaz FÉL milliárd megtakarítást remél…Nem kívánom hogy balesetet szenvedjetek,mint én ket éve.Egy Rendőr?egy rendőrkocsival negyedóra alatt kint volt .helyszín:kisváros,kórház 2km-re.redőrség kb3-ra.Szabad mentőautó nem volt.Zsúfolt forgalom,1motoros szarrá törve motorostól,az autóm szintúgy, A forgalmat a helyszínre érkező közlekedésben résztvevő,talpraesettebbek biztosították,míg aRendőr,az az egy darab kérdezősködött,jegyzetelt.kérdeztem hogy ti nem 2-en szoktok járni?Mondta hogy de,csak a társát a Balatonra vezényelték 2 hete …de mindjárt jön egy betegszállító aki mint kiderült egy őskövület 1000éves/csak 8/ 1.200.000 km futott toyota,ami Damb és Dambert szállította egészen addig míg ki nem nyílt az ajtó.Míg a motorost fekve betolták,az eddig szállított kettő elvegyült a tömegben.na amíg sikerült őket kiszűrni a tömegből megérkezett a mentő szirénázva villogva-ujjongva baleset után 1óra 10 percre és én a két megtalálttal a frissen érkezett hacacárésba ,míg a motoros a régivel kb 5-10perc alatt kórházba jutottunk.Ezekkel a prémiumkategóriás magas fenntartású,hosszú távolságra,sima autópályákra kifejlesztett nagylóerős szaroktól Magyar átlag útakon ne féljetek.Ha nem autó pályán mennek, 15 km-en elkopik 30 cm-ert a hasuk,vagy v.mi szarért letilt az elektronikájuk.Ezek csak az új stadionok konzumhölgyei,alkalmanként körbevillogják, kiemelik a lényeget .Drágák,és meg lehet b…ni őket.Banán nélküli banán köztársaság lennénk,ha maradtunk volna köztársaság,Hajrá Magyarország,Hajrá Magyarok!

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  /* Kiegészítés: Lehet örülni, hogy a többi itthon működő külföldi leányvállalat vagy komplett cég még 110- 120.000 nettót sem ad dolgozóinak mint itt az Audi, esetleg Merci. ott nem vok képben… Viszont, az sem marginális vonatkozás, hogy a Németországi Mercedes, Audinál dolgozó legképzetlenebb munkás is NETTÓ 550,-600.000 Ft-ot visz haza, s lehet keveset mondtam, unokabátyám már 3,5 éve nem dolgozik,+ él Németben….

  A másik, az utolsó mondatom 2. feléhez csatolván, hogy nem csak időszerűsége, megalapozott potens igények lennének,-leHETNÉNEK, rá hanem likvid költségvetési forrás is!!! Nem kellene 1 stadiont 170 milliárdét felhúzatni, nem kéne a miniszterelnöknek hivatalköltözést végezni, nem kéne a Várkert bazárt már 15x átadni, nem kell a múzeumnegyed, mert felesleges… s még sorolhatnám a hivalkodó, drága látványberuházásokat… Jah, s nem kéne 40 milliárddal támogatni a “csóró” Audi gyárat…. AMIT MÉG AZ EU BIZOTTSÁG IS VIZSGÁL, pedig az Európai Unió uralkodó, prominens országának gyára… IGEN, LENNE ÉRTÉKTEREMTŐ, A MAGYAR ÉRDEKEKET ÉPÍTŐ, S A HONI IPART, GAZDASÁGOT FELFUTTATÓ BERUHÁZÁSOKRA IS PÉNZ!!!

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  DGSE! Megannyi jótét lélek azzal vagdalódzott, hogy a bűnözők lealázzák tempóval, mérettel, biztonságossággal az eddigi rendőrautókat,- élen az Astrákkal! Most itt vannak az erős, nagy teljesítményű méretei miatt is biztonságos autók, most meg ez a baj. Igen ezek költségesebbek is, ám ha a bűnelkövetőknek nem csak a keréknyomvonalain akarnak táncikálni rendőreink, az bizony némileg magasabb fogyasztási rátát von maga után!!!

  A Másik kontextusa a témának: Lehet ezen ugrálni, hogy hazai nem hazai gyártású, így is, úgy is Német gépek. Saját eredetű, érdekeltségű Magyar állami, vagy magántulajdonú autógyár által gyártott autókat lenne IGAZÁN rentábilis megvenni, mert nem a külföldi mamutcégeket, tőkéseket támogatnánk vele, hanem Magyar nemzetiségű embereket, vagy az államot!! Itthon maradna a gigantikus nyereség s nem azon lenne csontvelőig csámcsogva, hogy húúú de zsír, na hááát magyar munkahelyek teremtődnek…! De milyen áron?? Kizsákmányolják, kicsontozzák a dolgozóinkat mert szinte éhbérért, szellemi s fizikai erőn felül dolgoztatják őket, 0 hozzáadott Magyar értékkel!!! Persze ez érthető, mert nem azért jöttek be, hogy majd mi tervezzük- még részben sem,- vagy mi gyártsuk magas arányban a honi ipar által az alkatrészeket.

  Királyul lerabolták a piacainkat, pedig Magyar autógyárat megérné létrehozni, mert igen sok állami s magyar cég megrendeléssel láthatná el a valóban magyar termelőegységet: PL. MVM, MOL, MÁV-( üzemzavar-elhárítás,) u.i. BKV, Nemzeti Adó és Vámhivatal, Büntetés- Végrehajtás- (mert ott is van személyautó), Rendőrség, tűzoltóság-( parancsnoki, karbantartó kocsik),Honvédség s egyéb Magyar cégek, szervek…. És nem beszéltem a civil vevőkről, s a külföldi potens piacokról. Mindegy is, mert jön s3000 és megcáfol mindent, s prelegálni fog arról is, hogy a 2 hete elhullott tehén még friss tejet ad.
  Lehet vau-vauzni, hogy ez nem így van csak egy-két jobboldali közgazdász- Boros Imre, Csath Magdolna, vagy ide sorolhatom az LMP-s Róna Pétert is,- szilárdan állítja, hogy ilyen s hasonló kezdeményezések, beruházások elindításának van alapja, keletje, s időszerűsége is.

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Ebben az országban mindenki írigy, mint a dög, meg mindenki mindennel foglalkozik csak a saját dolgával nem, meg másokat tud kritizálni, hogy kinek mit meg hogyan kéne csinálnia, mert itt mindenki mindenkinél mindent jobban tud. Teljesen függetlenül tőlük, mindenki szidja a rendőrőket, de érdekes módon aki a legjobban szidja az is be tud telefonálni, a legkisebb hülyeségért is. Nem mondom, hogy itt minden a rendjén működik, de ha mindenki szidja őket, mért nem megy rendőrnek és mutatja meg hogyan kell csinálni, hogy kell igazi fasza rendőr gyereknek lenni. A legtöbb kommentelő tisztelet a kivételnek, a tudás legkisebb hiányában, a szóbeszéd és a hülye pletykák, alapján minden belső ismeret nélkül, a primitvsége alapján hőzöng és kommentál. Olyanról amiről nincs tudomásom inkább csöndben maradok. Ez minden témára igaz szerintem eltekintve ettől is. Az internet a legjobb közvettő eszköz, a buta emberek megvezetésére.
  Ha külföldön jár a magyar akkor meglátja oéldául a fenti cikhhez kapcsolódva a “modern” rendőrautót, egyből na Magyarországon meg azok a sz..-ok vannak, ha behozzák itt is akkor meg az a baj.
  Elnézést ha valakit megsértettem, a szándékom nem ez volt, akinek nem inge nbem veszoűi magára, valamint ez csupán a többi kommenthez képest az egyéni véleményem.

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Ebben az országban mindenki írigy, mint a dög, meg mindenki mindennel foglalkozik csak a saját dolgával nem, meg másokat tud kritizálni, hogy kinek mit meg hogyan kéne csinálnia, mert itt mindenki mindenkinél mindent jobban tud. Teljesen függetlenül tőlük, mindenki szidja a rendőrőket, de érdekes módon aki a legjobban szidja az is be tud telefonálni, a legkisebb hülyeségért is. Nem mondom, hogy itt minden a rendjén működik, de ha mindenki szidja őket, mért nem megy rendőrnek és mutatja meg hogyan kell csinálni, hogy kell igazi fasza rendőr gyereknek lenni. A legtöbb kommentelő tisztelet a kivételnek, a tudás legkisebb hiányában, a szóbeszéd és a hülye pletykák, alapján minden belső ismeret nélkül, a primitvsége alapján hőzöng és kommentál. Olyanról amiről nincs tudomásom inkább csöndben maradok. Ez minden témára igaz szerintem eltekintve ettől is. Az internet a legjobb közvettő eszköz, a buta emberek megvezetésére.
  Ha valaki kimeg y külföldre, és példáula témához kapcsolódva meglátja a kinti “modern” rendőr autókat akkor egyből, na magyarországon meg a szakadt ilyen meg olynanal járkálnak, ha meg magyarországon mint most is bekerülnek a rendszerbe és mondjuka külföldi országokkal sztembe már nem kell olyan mértékben szégyenkeznünk, akkor meg az ellen komment, minek ezek ide stb stb.

  Elnézést ha valakit megsértettem, a szándékom nem ez volt, akinek nem inge nbem veszoűi magára, valamint ez csupán a többi kommenthez képest az egyéni véleményem.

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Ebben az országban mindenki írigy, mint a dög, meg mindenki mindennel foglalkozik csak a saját dolgával nem, meg másokat tud kritizálni, hogy kinek mit meg hogyan kéne csinálnia, mert itt mindenki mindenkinél mindent jobban tud. Teljesen függetlenül tőlük, mindenki szidja a rendőrőket, de érdekes módon aki a legjobban szidja az is be tud telefonálni, a legkisebb hülyeségért is. Nem mondom, hogy itt minden a rendjén működik, de ha mindenki szidja őket, mért nem megy rendőrnek és mutatja meg hogyan kell csinálni, hogy kell igazi fasza rendőr gyereknek lenni. A legtöbb kommentelő tisztelet a kivételnek, a tudás legkisebb hiányában, a szóbeszéd és a hülye pletykák, alapján minden belső ismeret nélkül, a primitvsége alapján hőzöng és kommentál. Olyanról amiről nincs tudomásom inkább csöndben maradok. Ez minden témára igaz szerintem eltekintve ettől is. Az internet a legjobb közvettő eszköz, a buta emberek megvezetésére.
  Elnézést ha valakit megsértettem, a szándékom nem ez volt, akinek nem inge nbem veszoűi magára, valamint ez csupán a többi kommenthez képest az egyéni véleményem.

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Járőrautónak teljesen megfelelt volna egy Logan MCV. Nagy a csomagtartó, befér a kutya és minden. A karbantartás pedig filléres tétel. Az autópályákra és üldözni tényleg kell az erős autó, de a többi szerintem túlzás.

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  miért kell ezen hőbörögni? nem értem…. szép, új, erős rendőrautók. Sok olyan szellemi nyomorék él ma a földön, akinek ha ingyen leparkolnának számára egy ferrarit a háza elé karácsonyra, akkoris azt mondaná, hogy neki Lamborghini kellett volna…….Éltek volna az ilyenek pár tíz évvel ezelőtt a háború idején……..

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  hazai gyártású autókat engednék csak. méregdrága yeti helyett lehetett volna sx4-is vagy várni egy picit és jön az esztergomi vitara. swift sportokat is lehetne 5 ajtosba. de s4-et fölöslegesnek tartom vagyis inkább pazarlásnak.

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Ez egy értelmetlen pénz kidobálás az orbán banda által és az emberek pénzéből rabolgatnak nap-mint nap milliárdokat a zsaruk semmtérő bandájára költik!! Felháborító MOERG!! Ungarn felfordulás az orbán banda eredménye által!!!

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Bezzeg nálunk gazdagabb országokban megfelel a Yaris,vagy a Peugeot 206+.Nyilván ezen a közbeszerzésen esett a zsebbe a legtöbb plusz.A B220CDI 4×4 simán eszi a városban a 9-10litert.Az alapmotoros,potrohos Octavia ugyanennyit legalább benzinből,vagy többet.Az Audik esetében ugyanez a helyzet,karbantartási ktg.megszorozva kettővel.Mi meg fizethetjük.Szerényebb kocsikkal is beérhették volna,a maradék pénzt lehetett volna máshová is költeni…

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Nem ezek a Mercik fogják nagy valószínűséggel kitenni a flotta gerincét. Az összkerékhajtásos járművek pedig tudtommal a határokon fognak szolgálni.
  Mérgelődésre mindig van ok, ahogy ment a mérgelődés akkor is, amikor a fapados kifutó Astrákat állították forgalomba, csak akkor éppen az volt a baj, hogy nem hazai gyártású kocsik, hogy kicsik, lomhák, kiröhögik a bűnözők, stb. Most, hogy hazai gyártásúak, nagyobbak, gyorsak és tekintélyt parancsolóak, most az a baj, hogy drága. 🙂

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Én azt mondom jó kis gépek…és vigyázzanak rájuk, amennyire lehet.

  ELLENBEN! én nem sajnálnám tőlük, akár S6-osakat sem vagy jobb A osztályos merciket sem, vagy RS octávia kombikat többet…HA ! kicsit komolyabban végeznék a munkájukat….na nem a szuzukisok basztatását, meg a 30-as táblánál való traffizást, hanem a komolyabb fogásokat..mint pl. 1000 milliárdos áfa csalások kinyomozása, több séta a rosszabb területeket (közbiztonság javulása), több gengszter elfogása, több ellopott autó megtalálása..-mondjuk, ehhez az kellene, hogy ne korrumpálódjanak a tolvaj bandákkal és többet járőrözzenek, meg még lenne sok fontosabb, nagy pénzekkel járó dolog, szóval, a közpénzből kapott kocsiért szerintem igazán dolgozhatnának most már TÉNYLEG!

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Tény, hogy lehetett volna ennyi pénzből több autót is venni, de a hőzöngőknek üzenem, hogy a rendőrök remélhetően időben oda érnek ezekkel az autókkal, amikor éppen ki akarja valami surmó filézni a tisztelt hőzöngő urat vagy hölgyet.

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Akkor javaslom, hogy jobban tájékozódj, hiszen az Merciknél a 180 lovas motor és az összkerékhajtás nem valószínű, hogy az alapfelszereltség részei.
  Ebből a pénzből ha nem “prémium” autókat vettek volna, akkor mindenki jobban járt volna.
  Több autó, kisebb fenntartási költség, kevesebb mérgelődő polgártárs. 🙂

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Én is sajnálom tőlük, nem érdemlik meg. A rend őrzését, mint olyat, elég rosszul végzik, nem sorolom miért, szerintem tudja mindenki, miről beszélek. Sajnos a mai honi rendőrség nem ér semmit. Ezt egy kedves rendőr ismerős mondta el a saját szájával. Merthogy mi itt hápogunk, az egy dolog, de ha egy rendőr mondja ezt, az már rossz jel. Nem érdemlik meg, vegyenek új autót, mondjuk 3 év múlva, nem hiszem, hogy a 2 éves Astra-k annyira ramaty állapotban lennének, anno a Focus-ok sem voltak lestrapálva, szóval azért fogjuk rá, vigyáznak rájuk. Másrészt tipikus magyar viselkedés; nem telik rá, de megveszem, hogy reprezentáljak, meg mutathassam, hogy ezek vagyunk mi, Audiban( Az S4 minek is?, ez itt nem az Emírségek) és Merciben őrzünk és védünk.

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Bizony, meg a Passatokban és C-s Mercikben… De a szerbeket és horvátokat sem irigyelhetik, hogy 22 milliós Land Cruiserekkel nyomulhatnak, Szlovének meg Touaregekkel….

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Prémium ország = prémium rendvédelmi szerv = prémium autó. Hol itt a gond ?
  Azért alufelnit meg metál fényt hiányolok ! 🙂 Elég soványkák ezek a ludak!
  Csóró osztrákok meg kínlódnak a touranokban. Hol itt az igazság ?!

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Volt az 3 éve is, és nem az Astrák lesznek lecserélve (annak ellenére hogy picik és gyengék a legtöbb feladatra), mivel a rendőrségnél még több száz 10 év körüli, vagy idősebb gépjármű szolgál gyakran félmillió megtett kilométerrel.
  Ezek egyébként legfeljebb az eddigi járműparkhoz mérten számítanak luxusnak, bár a B-s Mercik és A3-asok többségében is alapmotor és alapfelszereltség van.
  Az Octavia meg a Yeti pedig még felénk sem számít luxusautónak…

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Mielött valaki félre érti nem sajnálom tőlük. Évtizede már hogy hobbim a Mentősök, Tűzoltók, és Rendőrök életének megfigyelése, mindenhol belső kapcsolatokkal, nagy nagy ismeretséggel. Nem szoktam pletyizni de: Azért ez elég nagy luxus. Trafizni meg járőrözni a 2 éves Opelok is bőven jók lennének. Nem egybe ültem, semmi gond velük. Viszont amit kapnak a fiatal friss Rendőröktől az szomorú. Nem érdekli őket mert 2 év és majd jön az új. A Tűzoltó vagy mentőautókat meg babusgatják, vigyáznak rájuk mert a munka eszközük. Na de ugorjunk tovább. Irtátok hogy lerobbant régi vacak kocsik, és hogy ezzel kell járni? Most vagizni akartok, vagy dolgozni? Fele vezetni se tud… Egy kék lámpás váratlan feladat mindjárt össze törik a kocsit. Vicc…. Láttatok már mentőt? Jöttek új darabok az országba, ez oké… 70 % a Pesti kocsi lett, a maradék vidékre ment. A többi maradt a 10 éves őskövület, a maga 6-700e Km ükkel. Rommá rohadva, lassan a motor kifordul a helyéről stb. Jah és életeket kellene vele menteni… Nap mint nap…. Veszélyes kocsik már de beosszák ami van. Erre meg van pénz? Minek? Kicsit luxus már hogy őszinte legyek. De használják az urak egészséggel. Erről nem a dolgozók tehetnek úgy se ők csak örülnek…

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Az autók nagyon elhasználódnak és pár éve még azon hőbörgött mindenki, hogy a rendőrök leomlott szarokkal közlekednek.
  Ezek munkaeszközök. Te sem szeretnél ócska, leharcolt eszközön dolgozni. Gondolom a géped nem egy 486-os….pedig az is megy még.

 • 2017.10.28. at 23:09
  Permalink

  Ezt már nem értem! 2 éve kapták meg az új Astrákat 6,8 milliárdért és most akkor ezek a már luxus járgánynak mondható gépek hova és miért???? Nem azt mondom, hogy járjanak Ladával, de ez azért már túlzás, nem? Vagy velem van a baj?

Vélemény, hozzászólás?