Kedvcsináló videó a Skoda Vision IN koncepcióautóról

Videóízelítőn egy újabb Skoda SUV

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Skoda Kamiq indiai piacra szánt testvérének fogadtatását a Vision IN formájában tesztelik. A videóban bepillantást nyerhetünk a hamarosan bemutatkozó SUV belterébe, ami tele van csillogó elemekkel.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Skoda hamarosan, a február 5-én nyíló Auto Expón, Újdelhiben fogja bemutatni legújabb SUV-ját. Ez a Kamiqhoz hasonló méretű modell lesz, viszont kifejezetten az indiai piacra szánják, és valószínűleg csak ott lesz elérhető. Mint ahogy az lenni szokott, a márka szeretné felmérni a piaci igényeket egy koncepcióautó formájában, amivel megmutatják a vásárlóknak, jelenleg hol tart a fejlesztés, és a reakciókból kiindulva változtathatnak még a sorozatgyártású modellen, mielőtt az végleges formájában megjelenik.
Hirdetés
A Volkswagen-csoportért a Skoda a felelős Indiában, és mivel ezen a modellen fog bemutatkozni a csoport új platformja, valamint az indiai piac hatalmas méretéből adódóan is, fontos modellnek ígérkezik a Vision IN-re alapozó crossover. Bár mi nem kapunk belőle, az autó stílusa nem tűnik nagyon eltérőnek az európai autók dizájnjától, így feltételezhetjük, hogy az ezen megjelenő stílusjegyekből az itteni Skodák is kapnak majd. A hűtőrácsot dupla bordázással látták el, és a Skoda emblémával együtt világít is, ami mostanában több autón és tanulmányautón is így van (sőt, itt még a visszapillantó tükrök háza is fénylik), az első fényszórók pedig LED-esek, vékonyak és két részre osztottak. A beltérben a csillogást számos kristályszerű elemnek köszönhetjük, a középkonzol tetején pedig egy kisebb kristályszobor is díszeleg - hogy ez csak dekoráció, vagy funkcionális, egyelőre nem tudjuk, mindenesetre egyedi. Egy aqua angels feliratos fém tartály is felsejlik a videóban, amiről többet sajnos nem tudunk meg a nevén kívül, kíváncsian várjuk, mire szolgál majd. Természetesen az autó tele lesz képernyőkkel is, digitális műszerfalat és egy nagy központi kijelzőt is találunk az utasok előtt. Az ülések egyedi varrást kapnak, a multifunkciós kormánykerék pedig a Skoda új, tekerőgombos megoldását használja, ami más modelleken is megjelenik majd. Az autó hátulján pedig a mai autóipari trendeknek megfelelően egy széles LED-csík világít.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?