Kedves Toyota, lécci gyártsunk egy luxusbuszt!

Lexus LS? Sajnos nem elég nagy

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lexus-kereskedők kérik az anyavállalat Toyota-vezetőséget, hogy csináljanak már egy jó nagy luxusbuszt, mert az LS limuzin nem elég tágas mobilirodának a politikusok meg az üzletemberek számára.


Sajtóértesülések szerint egyes ázsiai Lexus-kereskedők - főleg Japánból és Kínából - arra kérik a Toyotát, hogy természetesen Lexus-emblémával ugyan gyártson már egy luxusbuszt, hiszen a politikusok és az üzletemberek az autót elsősorban mobilirodaként használják, s erre a célra a Toyota prémiummárkájának nincs megfelelő modellje. Sok-sok hely, asztal, egymással szembeforgatható ülések és tolóajtók kellenének high-end csomagolásban, volna rá kereslet szépen - így az elmélet.
Hirdetés


"Elvinném négy tárgyalópartneremet ebédelni, azonban az LS-be nem férünk el sofőröstül" - magyarázta egy Lexus-díler. A minta az új Mercedes-Benz V-osztály vagy épp a már terepesített Volkswagen Multivan lehetne, s a nálunk nem kapható, 2002 óta gyártott Toyota Alphard akár be is válhatna kiindulópontnak. De ez persze nem több holmi óhaj-sóhajnál, az illetékesek valószínűleg nem tervezik minivannal bővíteni a Lexus-palettát. Inkább kompakt crossover és LFA-utód van napirenden.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?