Kedvezményes Hyundai Márka Casco

Márka Casco a Hyundai-tól

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A vevők által preferált Casco-feltételeket tudott kialkudni a Hyundai a Generali biztosítónál. Az új termék a vevőket, és nem titkoltan a márkakereskedőket is védi.

Ügyfeleinek fokozott biztonságot, márkaszervizeinek garantált munkát ad a Hyundai mától köthető, a Generali Biztosítóval együtt kidolgozott Márka Casco szolgáltatása. A többi biztosítóénál kedvezőbb havidíjakat ígérő biztosítás a piacon eddig ismeretlen értéknövelt elemeket is tartalmaz. Mindegyik kedvezmény érvényesítésének feltétele, hogy az autót a szerződést megkötő márkaszervizben javíttassák. Ez a kitétel aligha lehet zavaró a tulajdonosoknak, hiszen a számlák döntő részét nem ők fizetik. A kedvezményes elemek egyike ugyanis az önrész-felezés, mely a kötelező minimum javítás-hozzájárulásokat fedezi, de a százalékos mértékekkel nem növekszik (magyarán 50 000 Ft/10 % önrészesedés esetén fél millió forint alatti kárnál mindössze 25 ezer forint, felette pedig ennyivel szerényebb mértékű önrész fizetendő).
Utóbbi puszta anyagi kedvezmény, a többi elem viszont olyan, amit teljes mértékben az elmúlt évek tapasztalatai szültek. Sokaknak jöhet jól a gazdasági totálkár összeghatárának kiterjesztése, mellyel a javítási költség akár az autó értékének 90 százalékát is elérheti - a legtöbb esetben az autók totálkárossá minősítése nem műszaki, hanem gazdasági alapú, ám a tulajdonos az ilyen esetekben, főként egy hitel kényszerített lezárásával sokkal rosszabbul jár, mintha autóját rendbe hoznák. Amennyiben valakinek az autója mégis totálkárossá válna, vagy ellopnák, valahai járgányának újkori árából 5 százalékot fizet vissza a biztosító a kártérítésen túl, amennyiben az átmenetileg autó nélküli autós ismételten a korábbi márkakereskedőtől rendel autót. Fél éves korig egyébként az újkori érték 100 százalékát fizeti a Casco, sérülés esetén pedig 4 éves korig sem az alkatrészekre, sem a fényezésre nem kalkulálnak avulást. Fontos kényelmi tényező, hogy az országban bárhol is érje baleset a márkagaranciás Hyundait, azt "saját" márkaszervizébe szállítja a Casco szerződött autómentője. Törés- és elemi kár esetén 2 napra jár csereautó a Cascóval, mely egyébként a nem önhibás sérülések javítására is használható - ez esetben önrész nélkül, s a költségeket a kárt okozó biztosítójának hitelezve fedezi a Generali.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?