Kellemesen muzsikál a V8-as motor az Audi RS Q8-ban!

Úgy tűnik, az Audi RS Q8 készen áll a kihívásra!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A legendás német versenypályán, a Nürburgringen röffentették be a V8-as motort az Audi legújabb szabadidő-autójában. Ez tényleg zene lesz a füleidnek!

Bár a SUV-kupé szegmensben a BMW X6-os már régóta dominál, amivel a Mercedes-Benz GLE Coupe próbálta meg felvenni a versenyt, most az Audi készült csattanós válasszal a bajor márkának. Az új Audi Q8-as minden bizonnyal felkavarja majd egy kicsit az állóvizet, főleg az RS változat.
Az mondjuk eddig sem volt titok, hogy a Pozsonyban készülő Audi Q8-as értékesítése a nyáron elkezdődött, és hogy ettől mekkora áttörést vár az ingolstadti márka. Azonban a legnagyobb érdeklődésre minden bizonnyal a szupergyors változat, az Audi RS Q8 tarthat számot.
Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően, az Audi RS Q8 4 literes biturbós, V8-as erőforrást kapott – a Lamborghini Urust alapul véve -, ami maximálisan 600 lóerőre is képes lehet! Ráadásul – ahogy a bevezetőben is említettük – a közelmúltban a Nürburgringen pályára is vitték és bár a karosszéria legújabb változásait igyekeztek álcázni, a V8-as duruzsolása leveszi az embert a lábáról.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?