Kémfotókon a Kecskeméten gyártott A-osztály frissítése!

Mutatjuk, mennyire változnak meg a hazai gyártású Mercedesek a 2022-es frissítéssel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Kecskeméten készülő Mercedes A-osztály frissítéseit fedi takarófólia Svédországban, a ráncfelvarrott változat téli tesztelése már javában zajlik. Mutatjuk a legfrissebb kémfotókat és részleteket!

Egy sornyi frissítés vár a kecskeméti Mercedesekre: bár az Automedia kémfotósai a 2018 óta gyártott A-osztály álcázott módosításait kapták lencsevégre Svédországban, szinte biztos, hogy minden újítását megkapja a CLA és annak Shooting Brake változata is. Küllem terén természetesen főként az autó első-hátsó LED technológiás lámpatestei és azok környezete változik az első lökhárítóval és hűtőráccsal együtt.
Hirdetés
Az új mintázatú első rács közepéről a Mercedes embléma alighanem azért hiányzott, mert ott kaptak helyet a különböző szenzorok prototípusai. Ha ez tényleg így van, akkor a háromágú csillag logóba integrált érzékelőket is várhatunk. Hátul a lámpákon túl a csomagtérajtó egy részét és a lökhárító alját fedi a fólia, a pletykák szerint pedig bent is folytatódik majd a frissítések sora, megújul az infotainment rendszer is, így jobb okostelefon-kapcsolódási lehetőségeket is kínál majd a valamivel modernebb küllemű műszerfal. A frissített változatot valószínűleg jövőre mutatják majd be, mint már 2023-as modellévű újdonságot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?