Kémfotókon a következő megújuló Škoda SUV!

A Karoq és a Kodiaq után a Kamiq is frissül

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Facelift-lázban égnek a cseh SUV modellek, a Karoq és a Kodiaq után már itt is a következő versenyző, természetesen még álcázva. Mutatjuk, mit érdemes tudni róla!

Már 2019 óta köztünk él a Kamiq, a csehek kompakt SUV modellje. Nem meglepő tehát, hogy frissítést kap, hiszen nagyjából a modellciklusa közepén járunk. A kémfotós kollégák az Automediánál ismét Ausztriában csaptak le, ahol most éppen ezt a modellt tesztelték a Škoda mérnökei. Az új orral és farral érkező Kamiq már közel kell, hogy álljon a leleplezéshez, hiszen szinte biztosan 2023-as modellnek szánják.
Hirdetés
Műszaki téren nem érdemes sok újdonságot várni, legfeljebb néhány apróbb dizájnelem cseréjét a műszerfalon és valamennyivel frissebb szoftvert. Kint ellenben új hűtőrács és látványosan átrajzolt első lökhárító érkezik, nagyobb légbeömlőkkel. Hátul sem csak a lökhárító változik, itt a hátsó lámpatestek cseréje is egyértelmű. A módosításokkal a Kamiq is felveszi a legfrissebb cseh dizájnt, lényegében ezen kívül eddig is szinte mindene megvolt, hogy elnyerje a vásárlók tetszését.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?