Hirdetés

Kémfotókon a Porsche 718 Cayman GT4

Versenypályán fotózták le az új Porsche Caymant

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Legalább 400 lóerővel érkezik a Porsche Cayman hardcore változata. Némileg álcázva, de jól felismerhetően már javában futja a vesenypályás teszteket.

Egyelőre még nincsenek hivatalos információk a Cayman GT4-ről, a legfrissebb pletykák szerint a 911 GT3 motorját kapja meg, amely legalább 400 lóerős lesz (Fotó: carscoops.com)

A Porsche Cayman 385 lóerejével eddig sem volt piskóta, most viszont rátesznek még egy lapáttal. Az új szériát már javában tesztelik a Nürburgringen, amelyet úgy néz ki, hogy nem ér utol a downsizing. Külföldi pletykák szerint ugyanis ahelyett, hogy négyhengeres turbómotort kapna, maradnak a jól megszokott hatliteres szívónál.

Hirdetés

A korábbi változatban a 911-es 3,8 literese dolgozott, most pedig nem kizárt, hogy az új 911 GT3 4,0 literesét kapja meg, melynek teljesítménye bő 400 lóerő lesz. Az erőátvitelről ahogy eddig is, hatfokozatú kézi, illetve duplakuplungos PDK váltó gondoskodhat. A gyártó egyelőre nem erősítette meg az információkat, a hivatalos sajtóközlemény később várható a Cayman GT4 kapcsán.

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?